Не е ясно дали не е използвала протекциите на съпруга

...
Не е ясно дали не е използвала протекциите на съпруга
Коментари Харесай

Калин Стоянов уволнил от ГДБОП жената на Мартин Нотариуса, съдът я върнал

Не е ясно дали не е употребила протекциите на брачна половинка си, с цел да завоюва делото

Вътрешният министър Калин Стоянов е уволнил брачната половинка на убития нощес подозрителен предприемач Мартин Божанов - Гергана от ГДБОП, до момента в който е ръководел службата, тъй като мощно се съмнявал в експертизата и почтенноста й. Впоследствие обаче, Гергана, която нашумя около присъединяване си в известното риалити " Къртицата ", е обжалвала дисциплинарката и е спечелила делото.

Не е ясно дали не е употребила протекциите на брачна половинка си, който самичък се хвалил, че взема решение тъкмо тези проблеми. 

Ето какво оповестиха от Министерство на вътрешните работи през днешния ден:

Гергана Божанов е спечелила конкурс за назначение на държавна работа в Министерство на вътрешните работи на изпълнителска работа в ГДБОП, считано от 20 май 2021 година. С предложение на тогавашния шеф на ГДБОП основен комисар Калин Стоянов до министъра на вътрешните работи господин Бойко Рашков нейното служебно правно отношение е прекъснато, считано от 2 август 2021 година, заради отвод за издаване на позволение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд – София град от 18 октомври 2021г. и доказано с ново решение от 24 март 2022 година на Върховния административен съд, същата е възобновена за държавен чиновник – стажант в Министерство на вътрешните работи, считано от 11 май 2022 година.

В момента същата е в отпуск по майчинство. Мартин Божанов бе разстрелян в сряда в столичния квартал " Горна баня ". Един от изстрелите попаднал в главата на Божанов, а на място е открита гилза. Огледите не престават и през днешния ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР