Не е ясно дали фолк звездата Анелия ще празнува рождения

...
Не е ясно дали фолк звездата Анелия ще празнува рождения
Коментари Харесай

Анелия си подари нов бюст

 Не е ясно дали фолк звездата Анелия ще чества рождения си ден бурно и шумно, само че най-вероятно той ще мине тихомълком и в извънредно стеснен фамилен кръг, настояват от обкръжението й. Затова пък певицата си подари чисто нов силиконов бюст за празника, написа Хотнюз. Очевидно преди няколко месеца, когато се заприказва, че звездата на " Пайнер " си е правила ринопластика, тя по-скоро си е коригирала бюста.

Днес изпълнителката на " Пайнер " навършва 39 години и сподели новата си пазва в фотография по долни дрехи. Феновете на изпълнителката я затрупаха с честитки за празника й, само че и за новата й гръд. Анелия е заложила на малко по-големи гърди, само че не е минала границата на положителния усет. Според източници, чалга дивата си е поставила по 350 кубика във всяка гърда, а преди се подвизаваше с по-малко от 300 кубика.

Дали певицата през днешния ден ще заложи на гръмък празник, или ще избра да бъде в стеснен фамилен кръг ще разберем скоро, само че едно е несъмнено – изненадите за нея към този момент стартираха и вършат денят й паметен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР