Не е воден разговор за избор на председател на СОС.

...
Не е воден разговор за избор на председател на СОС.
Коментари Харесай

Борис Бонев: Дали ще откажа или не, явно не е препъни камък за избор на председател на СОС

Не е воден диалог за избор на ръководител на СОС. Както неведнъж се чу от всички политически сили, личността не е проблем. Това съобщи създателят на “Спаси София ” Борис Бонев след срещаха си с ръководителят на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в СОС Иван Таков и общински съветници от Българска социалистическа партия, заяви БГНЕС.

Бонев сподели, че дали той ще се откаже или не, очевидно не е препъни камък за избор на ръководител на СОС.

На въпрос на БГНЕС по отношение на рецензиите от страна на ГЕРБ за снегопочистването в столицата, Бонев уточни:

“Хората доста добре схващат, че едни системи, които са разграждани 18 години, няма по какъв начин да бъдат напълно модифицирани за 1-2 седмици и да стартират да работят по радикално друг метод. С извънредно тежката зимна конюнктура екипите на Столична община, на районните кметове, на Столичния инспекторат, на пожарна и спешна сигурност, поставят извънредно съществени старания да се оправят с предизвикването. Вече 32-33 час тези хора не спят, те са на терен, работят, с цел да възвръщат придвижването, да отстраняват снежно покритие и счупени клони. За мен е доста необичайно това държание на ГЕРБ, само че не е ненадейно ”, сподели той и уточни, че " кресливият път на опозицията " съгласно него не е верен.

Той разгласи, че за първите четири дни на новия шеф на Столичния инспекторат има сред 3 и 7 пъти повече наложени санкции по общинските наредби. “Днес има наложени санкции за хиляди компании на почистващите компании за неизчистени спирки, пращани са за спомагателни обработки, не им е признавано почистването поради неналичието на качество ”, сподели още той.

От своя страна Ваня Григорова от групата на Българска социалистическа партия отхвърли опцията да се отиде на нови избори за общински съветници. Развръзката щяла да пристигна през идващите дни.

Социалистите ще желаят финансово-икономически разбор от кмета Васил Терзиев за положението на Столичната община, с цел да видят какво е положението на града.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР