Не е установен конфликт на интереси по отношение на финансовия

...
Не е установен конфликт на интереси по отношение на финансовия
Коментари Харесай

Горанов няма да подава оставка, КПКОНПИ прецени, че не е в конфликт на интереси

Не е открит спор на ползи във връзка с финансовия министър Владислав Горанов за това, че със фамилията си населяват без да заплаща наем огромно жилище, благосъстоятелност на кръстниците му.
Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) не откри спор на ползи във връзка с финансовия министър Владислав Горанов, оповестява Дарик.

Производството там е формирано въз основа на докладна бележка на шефа на дирекция „ Противодействие на корупцията “ на Комисията към него са приобщени медийни изявления за възможен спор на ползи във връзка с Владислав Горанов, както и сигнал.

Дълго време КПКОНПИ и Прокуратурата си прехвърляха като парещ картоф тематиката кой би трябвало да каже дали Горанов е в спор на ползи като живее безплатно в предоставеното му жилище.

От пруокуратурата твърдяха, че тяхната инспекция за закононарушение по работа и търговия с въздействие против финансовия министър Владислав Горанов зависи напълно от решението на антикорупционната комисия дали той е в спор на ползи. От своя страна пък Комисията твърдеше, че от дълго време е свършено, каквото е поръчано, и резултатите са изпратени на прокуратурата, само че са загадка.

Веднага, откакто стана ясно, че прокуратурата чака КПКОНПИ, финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че в случай че се окаже, че живее нелегално в жилището, напуща политиката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР