Не е тайна, че всеки човек си мечтае да може

...
Не е тайна, че всеки човек си мечтае да може
Коментари Харесай

Яжте тези храни и отслабвайте

Не е загадка, че всеки човек си мечтае да може да яде каквото си изиска без да напълнява. Това, обаче, е невероятно. За благополучие има няколко типа храни, които съдържат доста малко калории и освен че може да си ги похапвате, а е целесъобразно. Добрата вест е, че даже може да отслабнете, до момента в който си ги хапвате.

Ето кои са тези храни:

Пуканки
След направено изследване в университет на Скронтон, се е открило, че пуканките съдържат огромни количества полифеноли. Тези субстанции са свързани с доста изгоди за здравето, като усъвършенствано храносмилане и по-добро кръвообращение. Ако не добавяте сол или масло към пуканките освен няма да пълнеете, само че и ще отслабнете.

Орехи
Всички знаят какъв брой потребни са ядките (в дребни количества, схваща се), изключително суровите. Проучване в списанието " Диабет, затлъстяване и метаболизъм " открива, че орехите съдържат съставна част, която може да задоволи апетита ви, което ви кара да се чувствате по-сити за по-дълго време. Това ще ви накара да не ядете по-късно денем.



Люти пиперки
Американското списание за клинично хранене извърши изследване, което откри, че дневната консумация на едно от съединенията, които се намират в лютите пиперки, форсира загубата на мазнини в корема. Това оказва помощ и усилва способността на тялото да преобразува храната в сила. Следващия път, когато готвите, прибавете лютиви пиперки в храната – няма да съжалявате.

Горчица
Ако сте някой, който обича да готви с горчица или постоянно да я употребява като фалшификация, то положителната вест към този момент е тук. Учените от университета Оксфорд Брукс декларират, че горчицата може да усили изгарянето на калориите с 20%.

Вода
Да, това не е храна, само че въпреки всичко никой не може без вода, нали? А положителната вест е, че колкото повече пиете, толкоз повече отслабвате. Водата оказва помощ на цялото ни тяло да се отърве от токсините. Помага също по този начин да се асимилират водоразтворимите витамини и контролира температурата на тялото.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР