Не е тайна, че сме фенове на комиксите и най-вече

...
Не е тайна, че сме фенове на комиксите и най-вече
Коментари Харесай

Новият комикс на Marvel

Не е загадка, че сме почитатели на комиксите и най-много на филмите по тях. Това беше и повода да се зарадваме, когато разбрахме, че Marvel ще пуснат нов комикс - " Ironheart " .

 Шури, сестрата на Черната пантера, със независима история и комикс
Marvel приготвя нов комикс, обвързван с Черната пантера

Пред какви провокации ще се изправи Шури

Комиксът ще ни запознае с един нов герои от вселената на Marvel - Рири Уилямс . Рири е младо момиче, което има обещаващият талант на Тони Старк , а не е изключени и точно тя да размени обичаният ни стоманен човек в киновселената на Marvel .

За първи път тя се появява в комикса Invincible Iron Man , а в този момент ще можем да разберем повече за нейните завършения в независимия комикс, който ще бъде написан от Ийв Юинг (Eve Ewing).

 Снимка 374682

Според MovieWeb, Рири е създала костюм, който доста прилича този на Железният човек и също като Тони Старк желае да оказва помощ на хората, което притегля вниманието на последния.

 Осем от злодеите на Marvel
Злодеите на Marvel

Когато злите стават по-добри

Догодина би трябвало да разберем каква ще бъде ориста на обичаните ни герои след апокалипсиса, който провокира Танос, както и да забележим още два кино лентата с марката Marvel - Captain Marvel и Spider-Man: Far From Home . През 2020 година пък би трябвало да забележим и какви ще ги свършат пазителите на галактиката в третия им независим филм.

 Нов комикс за
Нов комикс за " Фантастичната четворка "

Дали ще бъде трансфорат във филм

Казваме всичко това, тъй като има написан сюжет и за Ironheart, само че няма никаква информация дали той в миналото ще се трансформира във филм. Завършваме с това, че комиксът ще бъде пуснат в продажба през ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР