Не е тайна, че повечето жени не харесват свекървата си

...
Не е тайна, че повечето жени не харесват свекървата си
Коментари Харесай

8 неща, които не трябва да казвате на свекървата си

Не е загадка, че множеството дами не харесват свекървата си и имат комплицирани връзки с нея. Снахите желаят да открият своето място в фамилията, до момента в който свекървите желаят да са сигурни, че няма да бъдат изключени. Дори когато дамите се обичат, техните функции могат да бъдат сложни за разгадаване.

Сигурни сме, че множеството омъжени дами не могат да се провиснал, когато става дума за свекърви. Ако искаш брачният партньор ти да те обича – научи се да уважаваш майка му! Това е закон! И тъкмо за това би трябвало да се опиташ да следиш какво приказваш и кои изречения в никакъв случай да не изричаш пред дамата, която е дала живот на твоя обичан!

 infomax-logo-50-15-HW

8 неща, които не би трябвало да казвате на свекървата си

1. „ Не “

 свекървата 8 неща, които не би трябвало да казвате на свекървата си фотография: pinterest

Толкова елементарна и къса дума, само че толкоз пагубна. Някои свекърви са прекомерно ревностни, а други не задоволително. Какъвто и вид свекърва да имате, нито една от тях няма да се радва на думата „ не “. Най-често свекървата се придържа към концепцията, че вие ​​сте новото им дете и сте женен за тяхното дете, тъй че това, което споделят, важи, както беше, когато детето им беше по-малко. Не всички от тях са настоятелни за това, някои даже може да са супер благи, когато го кажете, само че всеки един от тях ще има това изражение на изменничество на лицето си.

Някои даже ще се държат по този начин, като че ли е добре, само че ще намерят способи да ви спъват възприятието за виновност.

2. „ Не е огромна работа “

 свекървата 8 неща, които не би трябвало да казвате на свекървата си фотография: pinterest

Всички ние като дами имаме своето „ нещо “. Щом го прочетохте, разбрахте тъкмо защо приказвам. Това е нещото или нещата, които са значими за нас. С възрастта наподобява, че този лист става малко по-дълъг и по-сантиментален. Ако свекървата прави огромна работа от нещо, което ви наподобява малко, възможностите са, че това е едно от нейните „ неща “ и казването, че не е огромна работа, изважда мечешки нокти. Разбира се, единствено тъй като това е нейното нещо, не значи, че би трябвало да бъде и вашето нещо, само че триумф в намирането на метод да разграничите двете.

3. „ Това може да е добре за вас, само че не е за нас “

Говорейки за разграничение на двете, в случай че свекървата вземе решение, постоянно се усеща по този начин, като че ли го е взела за цялото семейство. Да й кажеш, че вие ​​и брачният партньор ви сте взели друго решение, води до сходен метод, както да й кажете „ не “.

4. „ Ние се движим “

Много от нас в последна сметка живеят покрай родителите си. Откриваме обаче, че от време на време е належащо повече пространство, с цел да се почувстваме в действителност възрастни или може би е изникнала нова работа. Така или другояче, в случай че живеете покрай тях и им кажете, че се местите, подгответе се за Трета международна война и прочувствено влакче в увеселителен парк. Свекървата не обича да сте надалеч от нея.

5. „ Синът ви го избира по този начин “

 свекървата 8 неща, които не би трябвало да казвате на свекървата си фотография: pinterest

О, момче, в случай че това включва прегъване на облеклата му, подготвяне на храна и така нататък, разказването на препоръки на майка за нейния наследник ще ви качи на горещия стол. Всички майки считат, че познават децата си от вътрешната страна и извън и не обичат да бъдат поправени на този факт. Свекървата не обича да й се приказва какво избира сина й, тъй като тя знае.

6. „ Елате когато и да е “

Никога не казвайте това на свекървата си. Гарантирам ви, че ще идват… често… без предупреждение… в най-неудобните моменти. Мислите, че пресилвам? Опитайте и се пригответе за пътуването на живота си.

7. „ Ние не сме родители по този начин “

 свекървата 8 неща, които не би трябвало да казвате на свекървата си фотография: pinterest

Въпреки че към момента нямам деца, следих по какъв начин по-голямата ми сестра минава през това със свекървата си. Толкова е неприятно, че не могат да оставят децата да бъдат сами с нея, тъй като тя е толкоз твърдо настроена против техните наставнически техники. Свекървите имат в главата си, че те знаят най-добре, тъй че когато децата се появят на сцената, вие ще имате напълно нова борба с нея. Не се опасявайте обаче да се вслушвате в нейните препоръки понякога. В последна сметка тя го прави от известно време.

8.Вие първо се оправете с мъжа си/свекъра си, пък след това ни давайте препоръки.

 свекървата 8 неща, които не би трябвало да казвате на свекървата си фотография: pinterest

Ако намекнете, че ситуацията в нейното семейство е по-плачевно, в сравнение с тя го показва, ще засегне свекървата си. При това вашето отвращение да се вслушате в препоръките на една стара мъдра жена ще бъде оценено като младежки дебелоглав.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР