Не е тайна, че навиците и зависимостите говорят много за

...
Не е тайна, че навиците и зависимостите говорят много за
Коментари Харесай

Ако обичате да пиете черен чай...

Не е загадка, че навиците и зависимостите приказват доста за личността на човек. Да се разкрият тайните на характера може да помогне даже обичаната напитка.

Ако харесвате черен чай, това значи, че сте елементарен и благонадежден човек, на който постоянно можете да се разчита. Може да изглеждате прекомерно директни на другите, само че честността постоянно е най-хубавата политика. Освен това в никакъв случай не осъждате никого. Не сте придирчив или придирчив човек: приемате хората такива, каквито са. И това е може би едно от най-хубавите ви качества, които характеризират вашата природа.

И не обичате неточността, закъсненията и липса на пунктуалност. Може би по тази причина харесвате мощен, чист чай незамърсен. В последна сметка той толкоз тъкмо отразява вашата природа.

Любителите на черен чай не са склонни към демонстративно държание и екстравагантни дейности, правилни са на навиците си и малко предсказуеми. От друга страна, не може да се каже, че те постоянно работят съзнателно - страстите надвиват над разсъдъка. Те са откровени и доверчиви, по тази причина елементарно стават жертва на машинация. Трудно им е да кажат „ не “ и това постоянно се употребява от хората към тях; самите те нормално се смущават да изискат услуга.

Те избират домашния комфорт, макар че не заобикалят веселието в шумни компании. По предписание обичат да ядат. И то не сами, а в другарска компания. Най-вероятно постоянно имат посетители в дома си.

Любителите на черен чай са умни, дейни, склонни към решителни дейности. Те са работохолици. В бизнеса си слагат високи цели. Характеризират се с такива качества като отговорност и надеждност.

Такива хора нормално са доста грижовни и деликатни, тъй че околните и приятелите им в никакъв случай не са лишени от любовта им. Същото обаче не може да се каже за тези, които избират черен чай с мляко.

Напротив, те са безразлични към другите и техните проблеми и не харесват изключително, когато са помолени за съвет или помощ, по тази причина нормално реагират на такива молби без интерес. Но общуването с тях е наслаждение, тъй като постоянно тези хора са положителни и открити.

Любителите на черен чай с лимон се характеризират с известна шеговитост в характера. По предписание подобен чай се избира от тези, които обичат да флиртуват, забавляват се и живеят пълноценно.Това са правилни, чисти и неподкупни хора. Можете умерено да разчитате на тях даже в най-трудната обстановка. А още феновете на черен чай с лимон обичат да пътуват. Те обичат да откриват нови и неразучени места. Предпочитат да пътуват сами, само че в случай че имат сродна душа, няма да откажат да отидат на някое забавно място и да споделят приятни страсти дружно.
Мнение на диетолога:

- Черният чай е по-малко освежителен, в сравнение с зеленият. Но също по този начин се предлага да се пие най-много до 4 чаши дневно. И, несъмнено, не би трябвало да е прекомерно мощен чай. Може да се разрежда с мляко.

/tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР