Не е тайна, че много мъже предпочитат пищните дами. Напук

...
Не е тайна, че много мъже предпочитат пищните дами. Напук
Коментари Харесай

Защо много мъже са луди по жените XXL

Не е загадка, че доста мъже избират обилните дами. Напук на това, което виждаме по стилните сцени и което се стремят да ни насадят за пример за женска прелест. Истината е, че усетите са разнообразни и даже рекламите не могат да ги трансформират. може и да подсвиркват с уста, когато видят някоя „ натокана “ дама, вид манекенка, само че, става известно, избират да си легнат с по-пухкава и апетитна жена.

Какво мислят за дамите с огромни размери?

Същото, което и за всички останали. Сред тях има някои неустоимо привлекателни, а други остават незабелязани. Защото хубостта е разтегливо разбиране. Не става дума нито за чиста геометрия, нито за стандарти. Женската прелест е цялост от доста неща. Позитивно отношение към света, възприятие за комизъм, разсъдък, таланти… Наистина доста, по тази причина няма по какъв начин да ги изброим всичко до едно. Но пък няма човек, който да не е наясно с това. Закръглената пухкавелка има тъкмо толкоз шансове с мъжете, колкото и приетата манекенка на международно равнище. Защото същинските мъже избират със сърцето си. „ Перфектният “ външен тип /перфектен в кавички, тъй като е натрапен изкуствено/ притегля само комплексарите. Те не гледат на дамата като на най-близкия човек, който ги обича и който ще остане с тях в положително и зло, подкрепяйки ги и помагайки им да „ стъпят на крайници “. Те одобряват дамата като следващия трофей, завоюван мъчно /понякога с цената на много хилядарки/, само че въпреки всичко уловен. Могат да се похвалят с „ съвършените й ограничения “, да накарат останалите мъже да им завиждат… Наивно, само че да, има много такива мъже. За страдание.
свързани новини14861на 27.06.20205499на 28.03.2021
Мъжете са привлечени от дами, които се усещат уверени и обичат телата си

Пълните са не по-малко красиви от слабите. Особено привлекателни са тези от тях, които са уверени в себе си. Често пъти тази убеденост идва с времето и с помъдряването. А до момента в който една жена съзрее дотолкоз, че да осъзнае своята хубост и своята уникалност, много с наднормено тегло се постанова да преминат през неприятни стадии. Етапи на отказване на себе си, тъй като се усещат „ разнообразни “, стадии на справяне с обидите, които „ съвършените “ сипят върху тях. Но хубавото е, че откакто преживеят всичко това, доста дами разцъфват и стават необикновено мощни. И секси. Когато видиш по какъв начин една жена е подготвена да побеждава в живота, какъв брой необикновено добре се усеща в тялото си – такава жена е магнит за мъжете.

Съблазнителни извивки

Такива фигури побъркват мъжете. И това е изцяло съществено. Помислете – една пухкава дама има всичко по доста. Та кой мъж бяга от подобен лукс! Трябва да е вманиачен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР