Не е тайна, че Кание Уест страда от биполярно разстройство,

...
Не е тайна, че Кание Уест страда от биполярно разстройство,
Коментари Харесай

Кание: Аз съм новият Моисей - slava.bg

Не е загадка, че Кание Уест страда от биполярно разстройство, поради което музикантът се кандидатира за президент на Съединени американски щати и за малко да се стигне до бракоразвод със брачната половинка му – Ким Кардашян.

Сега 43-годишният хип-хоп реализатор още веднъж взриви Twitter с поредност от прочувствени изявления, само че този път не засегна брака си. Кание Уест взе на прицел музикалната промишленост и разгласи, че няма да издава нито една ария, до момента в който договорът му изтече. Скоро обаче туитът с това самопризнание изчезна.

„ Няма да издавам повече музика, до момента в който договорът ми със Sony и Universal не завърши... Господи... в името на Исус... Ела и ме вземи; Имам потребност от неотложно опрощение от Джей Коул и Дрейк... Аз съм Нат Търнър... Аз се боря за нас “, написа Кание, имайки поради афро-американския плебей, който е управлявал огромно въстание през 1831 година.

„ Очаквам с неспокойствие да се срещна с Шон Картър (Jay Z) “, продължи Уест във към този момент заличен пост. Преди малко повече от месец рапърът показа кадър от взаимен театър със Шон на MTV VMA Awards през 2011 година и призна, че „ му липсва брата “.

„ Трябва да видя договорите на всички, които работят в Universal и Sony. Няма да виждам по какъв начин хората ми робуват. Рискувам живота си поради тях. Музикалната промишленост и НБА са съвременни рабски кораби. Аз съм новият Мойсей “, заключи Кание, след което прикани всички да купуват земя и недвижими парцели с държавни пари.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР