Не е тайна, че Ford Ranger и Volkswagen Amarok са

...
Не е тайна, че Ford Ranger и Volkswagen Amarok са
Коментари Харесай

Ето какво иска Фолксваген от Форд

Не е загадка, че Ford Ranger и Volkswagen Amarok са свързани по повече от един метод. Двата пикапа споделят едно и също шаси и мотори, някои външни панели и няколко елементи от интериора. Причината, заради която тези два камиона са свързани, е с помощта на алианса Ford-Volkswagen за търговски транспортни средства.

Имайки това поради, Volkswagen на процедура може да направи своя лична версия на Ford Everest. В края на краищата, нужният хардуер и програмен продукт, с цел да стане допустимо. Карстен Интра, основен изпълнителен шеф на Volkswagen Commercial Vehicles, по-рано загатна, че партньорството може да докара и до основан на Ranger SUV с plug-in хибридно задвижване, носещо емблемата на VW.

Въпреки това, желанието не значи безусловно, че ще се случи. Но скорошна актуализация загатва, че Volkswagen съществено обмисля Amarok, основан на SUV.

Алберт Кирзингер, началник на дизайна във Volkswagen Commercial Vehicles, неотдавна показа идея „ изследване на дизайнерски хрумвания за пикапа Amarok “. Снимката от горната страна? Това е пикапът, преосмислен като SUV. Kirzinger не го удостовери за произвеждане, само че фактът, че компанията е положила старания в него, предвещава добре основания на камион VW SUV.

Интересното е, че има някои изявления, които допускат, че това е преустановен план. Обратно, има и хора, които споделят, че това може да премине през линията. Има друга доктрина за това и тази идея за дизайн може да се трансформира в модел Scout.

Така или другояче ще бъде забавно да се види дали компанията ще извърши проекта. Ако е по този начин, това ще бъде един от дребното европейски SUV, които ще употребяват шаси, основано на пикап.

Източник: topgear.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР