Не е само физическо упражнение, а и въпрос на правилна

...
Не е само физическо упражнение, а и въпрос на правилна
Коментари Харесай

Семеен специалист: Спазвайте тези 3 правила за качествен и разтърсващ секс!

Не е единствено физическо упражнение, а и въпрос на вярна психическа настройка, твърдят експертите. Затова предлагат да се придържаме към 3 правила.

Любов към себе си
Мнозина трансформират потребността от секс в какво ли не. Например в разменна монета. Много дами са с настройката, че отдават тялото си и против това би трябвало да получат положително отношение и даже пари. Има и противоположен вид – санкционират колегата си за нещо и го гонят на дивана, недопускайки непосредственост. С времето това може да докара до вътрешни спирачки даже и в моменти, когато доста ви се желаят интимни милувки. Мъжете също играят, да вземем за пример пробвайки се да покажат големи благоприятни условия в леглото. Често те просто се надценяват. По-разумно е да слушат тялото и потребностите си и да се харесват такива, каквито са, без предвзетости и изкуствено държание. С една дума, обичайте се! Опитайте да разбирате и потребностите на колегата. И най-важното: Забравете за клишета като „ Ако направиш това или това, той може да си намерения неприятно за теб “ или „ Истинският мъж е този, който е имал доста дами “.

Насладете се на момента!
Жените по-често се задълбочават в хубостта, мъжете в техниката. Затова постоянно дамите по време на акта си мислят за това по какъв начин наподобяват бедрата им или мъчат колегата си с въпроси от вида „ Харесва ли ти по този начин? “, „ Наистина ли ти харесва? “. Мъжът пък позволява друга неточност – пробва да покаже какъв брой е ловък, постоянно сменя пози и се напряга ненужно. И се оказва, че всеки работи самостоятелно. Вместо всичко това превключете на главната концепция – че сексът е за двама, носи приятност и по тази причина би трябвало да се гребе с шепи от момента.

Въпрос на предпочитание
Мнозина вършат секс, когато не го желаят, а просто за осъществяване на „ съпружеския “ дълг. Целта им е да удовлетворят колегата, без да схващат дали сега той самият желае тъкмо секс. Готови са да го създадат даже, в случай че точно в този момент са изтощени, усещат се зле, отпаднали са. Подобно държание не носи никакво задоволство и в дълготраен проект може да докара до здравословни проблеми и при дамата и при мъжа. Затова се научете да казвате „ Не “, вместо да вършиме нещо от страдание или възприятие за дълг. Чудесно ще е, в случай че с колегата поработите малко повече върху любовната игра, тъй че желанието да стане мощно и взаимно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР