Не е рядкост да оставате след работа или да работите

...
Не е рядкост да оставате след работа или да работите
Коментари Харесай

Тези зодии не издържат в стресови ситуации

Не е необичайност да оставате след работа или да работите по нощите, с цел да довършите работата, която са ви упълномощили. Чудите се по какъв начин да си разпределите времето, само че все не успявате да свършите нещата в период.

Тези случаи са най-типични за зодиите Близнаци и Девите. Меркурий господства над тях с всички сили, което значи, че те преценят и проучват прекомерно доста събитията. А това натоварва в допълнение нервната им система и неведнъж те изпушват. Тези две зодии са много умни, само че неведнъж прегарят в желанието да се потвърдят.

Просто нервите им не устоят, а това неведнъж им се отразява зле на здравето им. Затова има няколко метода да съумеят още веднъж да стъпят на краката си и да се успокоят, написа аctualno.com.

Първи способ - медитация

За Близнаците и Девите, медитацията се явява като нужната отмора от бъдещите затормозяващи мисли. Погледът в далечното бъдеще е нещото, което постоянно ги затормозява. Те мъчно могат да се откъснат от това. Затова е време да слязат на земята. Ако медитират, това ще ги разтовари и ще ги върне в сегашното. Няма да се тормозят и да си задават въпроси от вида на " Какво ще стане, в случай че... " и други сходни. Не е нужно непрекъснато да гадаят какво ще стане в бъдеще, просто би трябвало да се любуват повече на момента.

Втори способ - централизация върху дадена цел

Двете зодии е време да спрат да мислят за всички предоставени им задания, тъй като в главата им така и така е страшна каша. Те се пробват да правят няколко неща по едно и също време, което е ужасно уморително. Например, до момента в който се хранят, те ревизират имейла си или си пишат по някой чат. Това е ужасно нездравословно за стомаха им и води до неприятни заболявания като рефлукс или гастрит.

Девата и Близнаците постоянно са цялостни с хрумвания, само че не е нужно те да се осъществят едновременно. Време е да създадат нещата поредно и да се концентрират и концентрират върху една основна задача, която да е с приоритет пред останалите.

Трети способ - спиране на стресиращите мисли

Тези зодии би трябвало да прогонят стресиращите мисли от съзнанието им. Препоръчително за тях е да се видят с някой другар, който да им подейства успокоително и би им дал скъп съвет. Може да се разтоварят с някакъв позабравен спорт и да създадат нещо друго, което не са правили в скоро време. Разнообразието ще ги извади от всекидневието, което им тежи.

Четвърти способ - натиснете копчето за изключване

И в дословния, и в преносния смисъл. Натиснете бутончето за изключване на технологиите към вас. Спрете да четете вести през 5 минути. Мозъкът ви така и така е претрупан от излишно количество информация. Намерете някоя релаксираща книга и я прочетете. Усамотете се най-малко за час и останете сами с мислите си. Сложете телефона си на без тон за няколко часа, в случай че не чакате неотложен диалог. Ще усетите, че се зареждате с нова сила.

Пети способ - върнете се към природата

Празен взор към някоя борова гора е всичко, от което имате потребност в този момент. В обедната отмора можете да отделите време и да посетите някой парк. А уикенда, вместо да заседнете на компютъра, може да атакувате някоя планина и да си извършите прелестна разходка.

Походът в планината ще ви разтовари и презареди умствените и физическите ви сили за идната седмица. Намерете някоя полянка, постелете си забрадка или одеяло и гледайте облаците през деня или звездите нощем.

Ако сте една от тези две зодии или имате познати, споделете всичко това с тях, с цел да им помогнете да разкарат напрежението и нервното напрежение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР