"Не е проблем Каракачанов да си подаде оставката, но ние

...
"Не е проблем Каракачанов да си подаде оставката, но ние
Коментари Харесай

Сидеров: Нарязахме ракетите, а сега САЩ дори наем не плащат тук, много сме ларж

"Не е проблем Каракачанов да си подаде оставката, само че ние сме в една коалиция, която сме излъчили от тройната коалиция двама вицепремиери, всяка една оставка значи към този момент разпадане на огромната коалиция с ГЕРБ. Ако това цели Марешки, да каже след А и Б - желае нови избори, разчита, че ще вземе 120 депутати... "

Така водачът на "Атака " Волен Сидеров отговори в коридорите на Народното събрание на водача на "Воля ". По-рано през днешния ден Веселин Марешки разгласи, че на министъра на защитата Красимир Каракачанов би трябвало да бъде търсена отговорност за проблемите в армията.

"Тези, които не са обезпечили средства за образованието на българските водачи или са позволили техническа нередовност, на процедура са ги пратили на сигурна гибел. И кой различен носи отговорност с изключение на политическото управление на Министерството на защитата под началничеството на Красимир Каракачанов. Ние ще сезираме прокуратурата за безучастие и несвършена работа, тъй като излиза, че в този ден няколко български екипажа са играли на съветска ролетка, защото няколко са се сменяли на този аероплан ", възмути се Марешки.

Сидеров пък счита, че "не може да се употребява един драматичен случай, повреди и произшествия са ставали във всяко едно време ". Според него политическа отговорност би трябвало да се желае от тези, които са разрешили да се "разруши Българската войска " заради напън от Съединени американски щати.

"Американците ни накараха да нарежем руските ракетни установки, които бяха единственото ни съществено защитно оръжие. Защо в този момент не ни подарят хеликоптер, изтребител, а би трябвало да ги купуваме, като в това време от 2006 година употребяват гратис четири военни бази у нас. На Филипините, в Италия заплащат стотици милиони - където имат бази, нормално заплащат наем, тук - не, ние сме доста ларж ", възпротиви се ръководителят на "Атака ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР