Не е приятно да разбереш, че твоят любим човек е

...
Не е приятно да разбереш, че твоят любим човек е
Коментари Харесай

Каква е РЕАКЦИЯТА на всяка зодия, когато разбере, че партньорът им изневерява

Не е прелестно да схванеш, че твоят обичан човек е предал доверието ти. Когато това се случи, всеки човек реагира по друг метод. Някои подвигат плевел скандал, а други напряко подават молба за бракоразвод.

Рядко изневярата може да се елементарни, тъй като един път изгубено, доверието не се връща елементарно.

А ето по какъв начин одобряват изневярата всички зодиакални знаци:

1. Зодия Овен

Когато схванат за изневярата, Овните реагират много сдържано. Не очаквайте от тях да ви се накарат или да ви търсят сметка. Те ще се опитат да ви накарат да се почувствате зле и при върва опция ще се постараят да ви го върнат по метод, по който да ви заболи.

За да ви простят, би трябвало да положите чутовни старания и да им се реванширате уместно.

2. Зодия Телец

Когато схванат, че сте ги измамили, те няма дори да желаят да ви отмъщават, защото не са от най-ревнивите. Ще стартират да се упрекват, че надали не те са повода за вашата невярност. Ако съумеете да им обясните за какво се е стигнало дотук, може и да ви простят.

Но постоянно в душата ще им остане горчилката от вашето изменничество. А те всеки ден ще се питат къде са сбъркали.

3. Зодия Близнаци

Тази зодия реагира непредвидимо и друго, когато научи за изневярата на половинката. Има възможност незабавно да се изнесе от взаимното жилище със скандал, само че е допустимо да ви разпита по какъв начин тъкмо сте й изневерили и да й стане занимателно. След първичната гняв няколко дни може да им мине, все едно, че нищо не е било. Но в случай че са държали на вас е допустимо повече в никакъв случай да не се върнат и да не ви простят. Ако са в благосклонното си въодушевление, имате късмет да върнете доверието им. Просто им кажете, че съжалявате и няма да се повтори.

4. Зодия Рак

Избягвайте да изневерявате на Рака. Той е хипер прочувствен и няма да може да сдържи отрицателната страст от неприятната изненада, която сте му поднесли. Болката на Рака постоянно си проличава отдалече. Страданието му ще бъде дълго и трудно. Все отново вие сте предали доверието му и той ще се усеща наскърбен.

Ако желаете амнистия, най-добре изчакайте известно време и се постарайте да спасите любовта ви посредством безапелационен диалог. Опитайте се да влезете в ситуацията му и да разберете тъгата му. Чак тогава има късмет да ви елементарни.

5. Зодия Лъв

На пръв взор те няма да се разсърдят, когато научат за изневярата ви. Но вътрешно ще изгарят от гняв, тъй като са вярвали във вашата честност.

Ако не започнете очевидно да съжалявате за постъпката си, Лъвът ще стартира да ви ненавижда. Трябва доста дни да го убеждавате, че това е било просто неточност и няма да се повтори. И отново не е несъмнено, че той ще ви направи компромис.

Последното нещо, което да опитате е сами да предложите да се разделите и да се признаете за отговорни. Тук Лъвът може да стане благосклонен и да ви направи финален компромис.

6. Зодия Дева

Когато Девата разбере за вашето изменничество, тя просто ще замълчи. След това ще се усамоти и ще стартира да плаче и страда. Възможно е това страдалчество да продължи много дълго време.

Сами сте си отговорни. След като й мина би трябвало да обясните за какво сте го създали. Ако сте безапелационни, Девата може и да ви елементарни, само че това ще се случи след време.

7. Зодия Везни

Везната ще одобри умерено неприятната вест, че е не е единствената за вашата обич.

Но има два вида Везни - тези, които ще ви простят и тези, които няма, тъй като са осъзнали, че не са ви били задоволителни.

Ако желаете да оправите ситуацията, намерете сили да им се извините. Бъдете сигурни, че те няма да ви го върнат тъпкано и в случай че се случи, то биха го създали инцидентно.

8. Зодия Скорпион

Те са огромни ревнивци и изневярата за тях е нещо доста непростимо. Когато имате връзка с тази зодия, избягвайте флиртовете, които ще я подразнят.

Да не приказваме за изневярата - Скорпионът постоянно ще ви разконспирира, даже и да го скриете от него. Има мощна вътрешен глас за нещата от живота. Когато кръшнете на Скорпион, най-добре е сами да го напуснете, тъй като следствията за вас в следствие ще бъдат разрушителни.

9. Зодия Стрелец

Могат да одобряват изневярата с схващане и са склонни да ви изслушат без да се ядосат. Ако им обещаете да не го повтаряте, те могат да създадат компромис и да ви простят. Но прошката при тях е много мъчно постижима. Ако сте ги наранили и не ви обичат задоволително, бъдете подготвени да ви го върнат тъпкано.

10. Зодия Козирог

Ако признаете на Козирога, че сте му кръшнали, ще останете сюрпризирани от първичната му реакция. Той ще помръкне, само че философски ще ви изслуша и ще се опита да ви разбере. Дори ще ви каже, че това са естествени неща и евентуално си има причина, с цел да се стигне дотук.

Но вътрешно тази зодия ще изгаря от гняв, че сте предали доверието му. По-нататък ще извърнат нещата в своя изгода и ще употребяват прегрешението ви с някаква цел.

11. Зодия Водолей

Водолеят е податлив да елементарни изневярата ви, само че не трябва да злоупотребявате с това и да продължавате да го мамите. Когато мине време, няма проблеми да поговорите за аргументите, заради които сте му изневерили. Така той ще осъзнае от какво сте имали потребност и какво не ви е дал. По този метод връзката ви може да укрепне още по-добре.

12. Зодия Риби

Поради своята прекомерна сензитивност не е по никакъв начин добре да им изневерявате. Те ще се затворят в себе си и ще преживеят сами всичко това. Не очаквайте от тях да ви се карат или укоряват. Ще стартират да се съмняват, че са отговорни за случилото се. Ако държите на тях, най-добре е да ги разсеете с някои прелестно преживяване и да се държите сантиментално с тях. Ще е нужно доста старания, с цел да възвърнете тяхното доверие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР