Не е прилично в Страстната седмица президентът да предприема такива

...
Не е прилично в Страстната седмица президентът да предприема такива
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов остро срещу Радев: Не е прилично в Страстната седмица да предприема такива действия, не е християнско

Не е обичайно в Страстната седмица президентът да подхваща такива дейности, не е християнско. Така математикът проф. Михаил Константинов разяснява предстоящото решение на президента Румен Радев да свика Народното събрание още в сряда. 
 
" Преди даваше прекомерно доста време на партиите, а в този момент – не. Лашкането в крайности демонстрира неустойчивост в политическото държание ", посочи математикът пред bTV. 
 
Той пресметна, че 9750 гласа са били нужни на един претендент за депутат да стане народен представител. Около 2,5 милиона са гласовете общо, а мандатите 240, изясни професорът.
 
Убедена съм, че в случай че нямахме книжен избор, щяхме да имаме по-ниска интензивност, добави Татяна Буруджиева. Може би задачата целта на президентът е в края на юли да има избори, в случай че не се сформира държавно управление до три седмици, добави тя.
 
Машинният избор не взема решение всички проблеми, само че беше една крачка напред и в този момент се върнахме обратно, сподели от своя страна Смилов. " Българските политици са длъжници на народа. Време е да си върнат дълга ", съобщи най-после математикът. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР