Не е нормално бъдещето на държавата да се превръща в

...
Не е нормално бъдещето на държавата да се превръща в
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Не е нормално бъдещето на държавата да се превръща в заложник на един сценарий

Не е обикновено бъдещето на страната да се трансформира в пленник на един сюжет. Не е обикновено съдружна партия да напуща държавното управление в толкоз значим миг за страната. Това съобщи министърът на нововъведенията Даниел Лорер в ефира на БТВ.

„ Ние сме коалиция от четири обединения, само че постоянно давахме заем на доверие на всички наши сътрудници. Това, за което се бяхме разбрали беше ясно - няма да има обири. След 6 месеца дружно стигнахме до линията, където би трябвало да си кажем кой от коя страна е “, уточни той.

„ Имахме доста градивни, само че и доста напрегнати моменти. За нас работата в политиката не е сюжет, а работа в интерес на българския народ “, акцентира министър Лорер.

„ Разделителната линия е единствено отношението към корупцията. Ние ясно декларирахме, че този бюджет за пътища е недействителен. Посочихме потвърдила се персона, която е подготвена да оглави КПКОНПИ “, съобщи министърът на нововъведенията в кабинета „ Петков “.

„ Темата Република Северна Македония е подправена вест и тя се вадеше постоянно, когато трябваше да се отклони вниманието на хората от значимите тематики за обществото “, счита той.

прикани изтеглените министри да подадат оставки, с цел да се назначат нови хора и работата да продължи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР