Не е никаква тайна, че бракът на принцеса Даяна и

...
Не е никаква тайна, че бракът на принцеса Даяна и
Коментари Харесай

„Скъпа моя“: тайната любов и дълбока връзка на принцеса Даяна

Не е никаква загадка, че бракът на принцеса Даяна и принц Чарлз е бил трагичен. И по тази причина не сме сюрпризирани, че през 80-те години на предишния век Даяна се е влюбила в един от приятелите си от А-листата - по-конкретно в Джордж Майкъл.

В биографията на Джеймс Гавин, наречена George Michael: A Life (Животът на Джордж Майкъл), той изследва безчет аспекти от живота на починалия артист - в това число връзката му с Даяна. Двамата са били много близки и са се сприятелили поради обстоятелството, че славата е разкрила и двамата доста млади. Изпълнителят на WHAM! и Даяна са били толкоз близки, че са споделяли доста секрети. Тя даже му се обаждала на домашния телефон, а той я наричал „ скъпа моя “.

По това време Майкъл към момента не е споделил за сексуалността си обществено и се твърди, че Диана, без да знае това, хлътнала по него. Гаврин написа в книката си:

„ На събитието присъстваше най-изявената почитателка на рокзвездите в Англия, принцеса Даяна. Според Daily Mirror Даяна е намирала Майкъл за „ доста хубав “. Майкъл даже дава обществен отговор на това: „ Благодаря ви, госпожо - вие самата сте доста красива. “

Така неловко стартира 12-годишно другарство сред един влюбен благородник и един секс знак.

Връзката им става още по-силна, когато Майкъл оглавява първия ѝ годишен Концерт на вярата за набиране на средства за предварителна защита на ХИВ/СПИН в Световния ден за битка със СПИН.

Те остават близки повече от десетилетие, а той я назовава „ скъпа моя “ по време на последния им телефонен диалог преди гибелта ѝ на 31 август 1997 година
                             

Според романа на Гавин, Майкъл остава лоялен на Даяна и на децата ѝ Уилям и Хари. Всъщност той работи неуморно по брачен подарък за Уилям:

„ През 2011 година, съвсем 14 години след гибелта на принцеса Даяна, Майкъл работи по специфичен подарък за сина ѝ, принц Уилям, и неговата избраница Кейт Мидълтън, преди сватбата им на 29 април. Отчасти това е отплата за това, че в миналото е отказал молба на кралския наследник от детството му. “

Детската молба е, че Уилям е желал Майкъл да пее с Елтън Джон на едно коледно празненство, само че Майкъл тогава е отказал.

Майкъл умря на 53-годишна възраст в дома си на Коледа сутринта през 2016 година
 Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините  Връзката на Даяна и Чарлз през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР