Не е необходимо да сатанизираме само МВР. Чувал съм, че

...
Не е необходимо да сатанизираме само МВР. Чувал съм, че
Коментари Харесай

Топ ченге с разкритие: ДАНС и спецслужбите участват в каналите за бежанци

„ Не е належащо да сатанизираме единствено Министерство на вътрешните работи. Чувал съм, че споделят за една командировчица - количка, две командировчици - апартаментче. Това е въпрос на пазарлък. Системен проблем е ”, добави той пред Нова телевизия.

„ Когато страната се пробва да се оправи с незаконната миграция, употребявайки целия си запас, и виждаме, че постоянно едната ръка не знае какво прави другата - това значи, че някъде на доста високо ниво има систематичен проблем при ръководството на тази рецесия ”, счита още някогашният основен секретар.

Според Георгиев казусът на България е, в случай че тръгнат всички тези хора, които се намират в Турция. „ Тогава нито „ Гранична полиция ”, нито армията, нито Путин може да ги спре. Това, че мигрантите употребяват морската граница на България, не е ново ”, счита още той.

По думите му би трябвало да се попита къде са били директните ръководители на 40 чиновници в системата, подкрепяли Георги Семерджиев. „ Къде са били човешките запаси, къде е била „ Вътрешна сигурност ”, къде е бил Инспекторатът на Министерство на вътрешните работи, с цел да не бъде позволена тази обстановка ”, пита той.

За Георгиев е объркана цялата система на асортимент и кариерно развиване в Министерство на вътрешните работи. „ Ние единствено споделяме, че има асортимент и кариерно развиване, само че на процедура такова нещо отсъства. Нито един политик не желае да има мощна система на Министерство на вътрешните работи и мощни контролни органи. Защото никой не обича да му гледат в канчето ”, акцентира още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР