Не е ли странно това как по-често намираме причини да

...
Не е ли странно това как по-често намираме причини да
Коментари Харесай

Виното и любовта събрани в едно /перфектно цяло/

Не е ли необичайно това по какъв начин по-често намираме аргументи да се разделяме и спорим за избрани тематики, вместо да намираме общото между тях и да сме дружно? На разнообразни отзиви сме даже за датата 14 февруари. Едни честват деня на влюбените – св. Валентин, а други споделят, че в действителност това бил ден на виното – Трифон Зарезан. Спори се разпалено кой е българският празник и кой привнесеният и се чертаят линии на разделяне. Все едно тези две прелестни неща не вървят ръка за ръка?
Или в случай че перефразираме неповторимия Кирил Христов –
„ Тъй хубаво е всичко окол мене!
Любов и вино! Вино и обич! “
И като сме на поетична вълна дано обърнем внимание на сърцето, което се е трансформирало в универсалния знак на любовта. Да погледнем на тематиката през очите на влюбения, за който най-съществен на света е другият и грижата за него.

Всеки човек, въпреки и несъзнателно живее със своите страхове свързани с обичания и неговото здраве.
Обичащият е подготвен на всичко, с цел да защищити обичаните си същества здрави и мощни. За страдание обаче все по-често чуваме научни известия, които ни споделят, че младостта не е застраховка против сърдечно-съдови проблеми. Начинът ни на живот, забързан и стресов също не спомагат за здравето на сърцето. Стряскаме се от вести за съществени проблеми със сърдечно-съдовата система при младежи, за които не бихме помислили, че имат сходни премеждия. И започваме все по-често да се питаме - допустимо ли е грижим ли се за сърцето си и за сърцето на обичания и по какъв начин?
Най-простият отговор е – с вино! И по-точно с дестилат от алено вино, който има неповторими свойства за предотвратяване и възстановяване работата на сърдечно-съдовата система. Това е ресвератролът!
Ресвератролът е естествено съединяване, съдържащо се в редица натурални артикули и най-много в люспите на аленото грозде. По природа той е биофлавоноид с изразено антиоксидантно деяние. Затова веществото демонстрира свойства, като да вземем за пример предотвратяване от остеопороза, ускорение на горенето на мазнини и несъмнено влияние върху кръвното налягане. Влияе позитивно и доста усъвършенства кръвния поток, изключително към мозъка. Понижава кръвното налягане при хора с хипертония. Действа благотворно при хора с нараснал риск от сърдечни болести и понижава равнищата на " неприятния " холестерол.
Как можем да си набавим нужния Ресвиретрол? Комбинацията от три натурални съставки на ProViotic Cardio е оптимална за стимулиране сърдечно-съдовата, имунната и храносмилателните системи.
В допълнение към ресверетрола, формулата на ProViotic Cardio включва и екстрат от синя жлъчка и Lactobacillus plantarum.  Синята жлъчка е растение познато с лечебните си свойства и употребявано още от древността. Подпомага и усъвършенства метаболизма и се бори със затлъстяването и наднорменото тегло, които също биха могли да повлияят неподходящо на работата на сърцето. А когато прибавим Lactobacillus plantarum с неговия подтикващ имунната система резултат и противовъзпалително деяние, разбираме за какво ProViotic Cardio е един приключен артикул напълно от натурални съставки, основан за цялостна грижа за сърдечно-съдовата система.

И по този начин, в случай че в действителност желаеме да се погрижим за сърцето си и за сърцето на обичания човек в никакъв случай не би трябвало да разделяме любовта от виното. Нека сърцата ви бият здрави дружно за доста години и доста благополучие. Честит празник!
Proviotic Cardio ще намерите в аптеките и онлайн на pro-viotic.eu/cardio
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР