Не е ли редно в централната част на Аспарухово да

...
Не е ли редно в централната част на Аспарухово да
Коментари Харесай

Жителите на варненския квартал Аспарухово ще си рисуват сами пешеходни пътеки

" Не е ли редно в централната част на " Аспарухово " да има пешеходни пътеки? " Това се питат варненци. Става въпрос за сектор на ул. " Народни будители ", тъкмо преди се влезе на кръговото на центъра на Аспарухово. Тъй като пешеходна пътека там няма, към този момент са се случили няколко конфликтни обстановки. Липсват и съответните знаци и маркировки. В момента там текът ремонтни действия и прекосяването е извънредно мъчно.
Ето какво написаха в обществените мрежи жителите на Аспарухово:
" Обръщаме се към кмета на региона с предложение да вземе съответни ограничения това да не се случи. Не се заяждам, само че обстановката в центъра на квартала ни е рискова. В случай, че не се вземат ограничения, в четвъртък 07. 03.2019 година от 17ч. приканвам жителите да си нарисуваме с тебешири пешеходна пътека ".
По думите на кмета на региона Калина Белмезова, причина за изчезналите пешеходни пътеки са ремонтните действия по бул. " Народни будители ". Когато те приключат, тогава чак щели да се отбелязват пешеходни пътеки за цялото трасе.
" Говорила съм с компанията, до дни ще бъде положена сигнализацията. Най-вероятно вечерта, с цел да не се пречи на придвижването. Там постоянно е имало пешеходна пътека и живеещите в региона са наясно с наличието на по-голям брой пешеходци ", съобщи госпожа Белмезова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР