Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не

...
Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не
Коментари Харесай

Не е Кранево, не е Бургас или Приморско, ама и Гърция не е! Уникален плаж у нас!

" Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не е Приморско. Ама и Гърция не е. Напоследък сме засипани с изявления, на които текстът е смешен, заради извънредно неуместни съпоставения, та взех решение да се включа в хора с тези фотоси. Когато човек види някаква фотография, се интересува какво Е на фотографията, а не какво НЕ Е. Това е Обзор. Устието на р. Двойница ".

Този пост в обществените мрежи провокира бурна реакция на последователите на българското и надлежно на гръцкото море. И макар че в него става дума за " извънредно неуместни съпоставения ", разногласието кое море е по-хубаво се разгоря още веднъж с такава пристрастеност, че свят ни се завъртя:

" Няма никакво значение! Дали ще е Бургас, Царево, Обзор, Варна. България е най-красивото море, без значение коя част на Черно море. Красива е нашата татковина ".

Последва и коментар:

" Колко пъти би трябвало да се набие в главите на някои хора, че никой не оспорва хубостта на българското Черноморие и плажове, а главните рецензии са отправени към обслужването, включващо хотели, плажни линии, храна, паркинги и и други екстри. Общата инфлация се е отразила много върху мозъците на притежатели, концесионери и други участници в обслужването, като са изкривили визията им за нормалност ", написа земляк, видя Sofia24.bg .

А вашето мнение какво е? Хубаво ли е на нашето море?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР