Не действаме под натиск, реактивно, под диктат, заяви в сутрешния

...
Не действаме под натиск, реактивно, под диктат, заяви в сутрешния
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Не действаме под натиск и не спираме да се занимаваме с ковид

" Не действаме под напън, реактивно, под диктат ", съобщи в утринния блок на бТВ здравният главен инспектор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил, който разяснява проекта за последователно събаряне на противоепидемичните ограничения и отпадането на зеления документ.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 698
Всяка седмица има разбори, всяка седмица има заповеди на здравния министър за смяна на ограниченията, разясни той.

" Ако се появи нов вариант, може да върнем ограниченията назад. Но аз персонално не чакам – нормално пролетно-летния сезон стихват нещата, в случай че ще има неприятни изненади, те ще са през есента ", сподели той.

" Остава усещане у хората, че от 20 март подвигаме ръце и преставаме да се занимаваме с Ковид ", коментиора той.

Доц. Кунчев заяви, че като задача остава нарастването на имунизираните против ковид.

Той осведоми, че при всяко събаряне на ограниченията, ще има анализ на резултата и ако той не демонстрира удобно развиване, ще има корекции.

Според него, през лятото може да отпадне носенето на маски, само че единствено в случай че един-два месеца няма повишение нито на заболеваемост, нито на смъртността.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 698  Акад. Петрунов разяснява би трябвало ли да се бърза с анулацията на зеления документ Акад. Петрунов разяснява би трябвало ли да се бърза с анулацията на зеления документ  Част от Коронавирус ограниченията за студентите в университетите се облекчават Част от Коронавирус ограниченията за студентите в университетите се облекчават  Проф. Витанов: Дните на Омикрона изтичат Проф. Витанов: Дните на Омикрона изтичат
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР