„Не че съм толкова хубав ме канят, но това, което

...
„Не че съм толкова хубав ме канят, но това, което
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не че съм толкова хубав ме канят, а това, което направихме за Балканите, се оценява високо

„ Не че съм толкоз прекрасен ме канят, само че това, което направихме за Балканите, се прави оценка високо”. Това сподели пред български медии министър председателят Бойко Борисов след срещата си с английския министър-председател Тереза Мей.

„ Интересуват ни правата на българите във Англия, тъй че по никакъв метод брекзитът да не им повлияе”, съобщи той.

По думите му Тереза Мей е дала обещание да направи всичко допустимо учениците в българските учебни заведения във Англия да могат да държат матурите на български език. „ Оптимист съм от това, което обясних, че ще може да стане”, сподели българският министър председател.



Лошо нещо е брекзит, би трябвало да го преодолеем, да минем през него, добави Борисов.

Очаква се английският министър председател Тереза Мей да пристигна в България през май следващата година, когато в София ще се срещнат балканските водачи и водачите на Европейски Съюз.

По проблема с Ерусалим българският министър председател съобщи, че постоянно сме твърдели, че там са две страни. Приятели са ни народите и на Израел, и на Палестина. По-скоро мен ме касае това, което ще се случи на Балканите. В Ерусалим занапред ще се развиват процеси, международното публично мнение е много раздвоено, посочи министър председателят.

Той разкри, че в Лондон е пил британски чай. „ Пихме, споделих на Тереза Мей, дай да забележим този британски чай, четох, четох в България, че ще пия британски чай, дай да го видя”, сподели Борисов.

В България той счита да почерпи Мей с кисело мляко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР