Не че искаме да противоречим на журито в най-доброто шоу

...
Не че искаме да противоречим на журито в най-доброто шоу
Коментари Харесай

Двамата победители на Edna от „Като две капки вода“ снощи: Александър Сано и Дарин Ангелов

Не че желаеме да опонираме на журито в най-хубавото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ , само че просто осъществяванията нощес бяха толкови положителни , че и вие не може да отречете – несъмнено спечелилият трябваше да бъде повече от един !

Встрани от Мариана Попова, която си завоюва първото място неузнаваема с внушителния глас и визия на Rag’n’Bone Man, има двама участници, които щяха също да са преди всичко, в случай че зависеше от нас.

Александър Сано като Риана



За този лайв артистът се сблъска с първия си женски облик в предаването. И макар цялостната липса на каквато и да е естествена аналогия с Риана и опцията осъществяването да се трансформира в подигравка, Сано събра цялата си съвестност, с цел да въплъти излъчването на звездата и да носи короната ѝ с горно вдигната глава (макар че зад това имаше и друга причина). Маниери, горделивост и фалцет – всичко си бе на мястото! А като вземем поради, че редом с присъединяване в шоуто Сано пътува зад граница, с цел да промотира идния си филм „ В сърцето на машината “, няма по какъв начин да не свалим шапка за дисциплината и издръжливостта.

Дарин Ангелов като Мийт Лоуф



Рок легендата си отиде през януари тази година, само че обликът му почтено оживя на сцената, където Дарин Ангелов изнесе цяло зрелище , до момента в който изпълняваше шлагера “I Would Do Anything For Love”. Без да залита в крайности, артистът съумя да улови типичната за Мийт Лоуф превзетост и присъщия му тембър . Контрастът сред нормалния външен тип на Дарин и ролята от клипа на парчето единствено усилва уау резултата от това преобразяване, което си заслужи аплодисментите на крайници, само че му липсваше още самопризнание.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР