Не бива МВР да се въвлича в предизборни скандали. Това

...
Не бива МВР да се въвлича в предизборни скандали. Това
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не бива МВР да се въвлича в предизборни скандали

Не бива Министерство на вътрешните работи да се въвлича в предизборни кавги. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред медиите след среща с вицепрезидента Илияна Йотова по отношение на това по какъв начин да се облекчи пребиваването на възпитаници и студенти от нашите общности отвън България, с цел да учат у нас.

Той разяснява обвинявания от Българска социалистическа партия, че чиновници на Министерство на вътрешните работи оказват напън върху членове на партията, членове на изборни секции и партийни секретари в разнообразни градове на страната.
Държа Министерство на вътрешните работи да не се въвлича в такива кавги и проблеми .

Създали сме нужната организация за изборите, съблюдаваме прецизно закона, разяснява Маринов. Вътрешният министър изясни, че всички инспекции, правени от Министерство на вътрешните работи , са осъществени въз основата на сигнали. Младен Маринов разгласи още, че все още са формирани седем следствия за нарушавания, свързани с изборния развой , а някои от тях са за подготовка и дейности в нарушаване на изборните правила.

За двойното ликвидиране в Костенец министърът разяснява, че търсеният Стоян Зайков към момента е в България. " Към момента имаме проблем, защото причинител на тежко закононарушение не е в ареста, само че сътрудниците вършат всичко допустимо това да се случи ", съобщи Маринов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР