Не бих искал да говорим за потенциален български вариант, но

...
Не бих искал да говорим за потенциален български вариант, но
Коментари Харесай

Еврокомисар предупреди, че България може да се превърне в източник на нов вариант на COVID-19

" Не бих желал да приказваме за евентуален " български вид ", само че в случай че не създадем нещо, може да станем очевидци на подобен през зимата. Тъй като прекалено много хора не са имунизирани, може се образува нов вид на вируса и той да се окаже доста по-устойчив. Това би било доста неприятна вест и за българите, и за всички нас на планетата ". Това съобщи еврокомисарят по въпросите на вътрешния пазар Тиери Бретон на събитие с лимитирано журналистическо наличие. Бретон е на посещаване в България.

По думите на Бретон, към този момент има над 3 000 000 000 имунизирани в целия свят и е кристално ясно, че имунизациите са се потвърдили като безвредни и ефикасни. Той загатна и друго - че бустерните дози ще се трансфорат в причинност, с цел да можем да удържаме ковид.

" България е доста значима страна в Европейския съюз. Всички сме европейци и всички би трябвало да се борим против една и съща пандемия. Но за жалост българските другари губят темпото в битката с пандемията и тук има най-вече смъртни случаи на глава от популацията, а това е доста огромна покруса ", сподели Бретон в утринния блок на Българска национална телевизия.

Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР