Не би трябвало да изтича информация. Украйна е във война,

...
Не би трябвало да изтича информация. Украйна е във война,
Коментари Харесай

Тагарев: Визита на президента Зеленски ще покаже, че помощта на България за Украйна е ценена

Не би трябвало да изтича информация. Украйна е във война, Зеленски е висш главнокомандващ. Представлява интерес за съперника, скъп посетител на всички места, където отиде. Все още се надяваме, че има опция да пристигна в България в бъдеще време. Това би било извънредно самопризнание за България и поддръжката ѝ за Украйна в тази несправедлива война, която стартира Русия против нея.

 

Нека да оставим на Министерски съвет. Ако има покана, евентуално ще е от там. Една негова евентуална аудиенция ще покаже, че високо ценена помощта на България. Потенциалът ние за доптълнителна помощ, в случай че изиска, означи Тагарев. 

Министърът на отбраната наблюдава учението на италианската бригада " Пинероло ". По думите му за 10 години вижда извънреден прогрес, учението е доста по-голямо - има форма на бригадно обучение.

 

" Възхитен съм от това, което направиха над 1200 военнослужещи от 7 страни, съдружници в НАТО. Бяхме очевидци на маневрени бойни дейности в отбарана и контранастъпление. Това е извънредно значима стъпка за подготовката ни за създаване на потенциала за въздържане, въздържане и защита на Източния фланг на НАТО дружно с нашите съдружници ", сподели Тагарев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР