НДК продължава линията на силни класически концерти. Утре Иван Янъков

...
НДК продължава линията на силни класически концерти. Утре Иван Янъков
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: От музикалната партитура

НДК продължава линията на мощни типичен концерти. Утре Иван Янъков ще показа творби от новия си албум, със специфичен акцент на Лист и Стравински. Концертът е част от серията клавирни рецитали със заглавие „ Майстори на пианото “.

Щафетата поемат млади гении от клавирно трио „ Пълдин ”. На 18 юни ще забележим възпитаниците на музикалното учебно заведение „ Добрин Петков ”- Пловдив като участници във фестивала на камерната музика.
Три дни So Fest
Три дни изкуство и музика от Балканите. От на следващия ден до неделя.

Първи на следващия ден вечер излизат Танос Ставридис dRom Квартет- група, която обича да пресича границите на времето и пространството.. Изпълнени с наслада и сила, те импровизират с диви ритми, в странствуване с музиката от Епир, Солун, Скопие, София и Белград и Букурещ. След това щафетата поемат Теодосий Спасов Джаз Квинтет със специфичен посетител Мирослава Кацарова и Тони Китановски Трио. Тази година дестинацията е НДК, а местоположението е емблематична - Kino & Bar Cabana или мястото за просвета и музика онлайн в София.

Рязко втърдяваме музиката, тъй като MANOWAR идват
Концертът в Арена " Армеец " е част от прощалното им международно турне. Дългоочакваното завръщане след съвсем 10 години e тази неделя.

„ Ние обещахме да се завърнем в България и в този момент ще осъществим това свое заричане! “ споделя Джо Ди Майо. “Страстта и силата на българските почитатели са именити! Феновете на MANOWAR са Най-ревностните почитатели в България и светът го знае и ще се убеди в това още един път ”. Final Battle World Tour започва на 25 февруари със сетлист от обичаните части.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР