НДК е пуснал обществена поръчка с прогнозна стойност 70 000

...
НДК е пуснал обществена поръчка с прогнозна стойност 70 000
Коментари Харесай

Търсят се: Гардеробиерки за еврошефството ни за 70 хил. лева

НДК е пуснал социална поръчка с планирана стойност 70 000 лв. за гардеробиерки по отношение на европредседателството. Това излиза наяве от публикация на уеб страницата на Агенцията за публични поръчки, написа в. "24 часа ".

Търсят се чиновници, които да провеждат и обезпечават помощ при настаняването на посетителите и да обслужват гардеробните пространства за събития, провеждани в постройката на НДК.

В профила на търсените чиновници има условие те да са минали обучителни курсове по долекарска помощ и реакция в спешни обстановки.

Броят на търсените хора е според от мащабността на провежданите събития. За дребни - от 350 до 650 гости, ще са нужни сред 10 и 15. При събиране до 2000 души ще са нужни сред 20 и 30 гардеробиери. За най-големите събития с до 4000 гости ще би трябвало да се обезпечават най-малко 50 чиновници.

Ако е належащо, с изключение на да работят на дрешника, тези чиновници ще раздават и рекламни или други нужни за съвещанието материали.

Изискването е те да са с безупречен и внушителен външен тип и облекло, с положително равнище на британски език и с доста положителни обществени и отзивчиви умения.

Още 70 хиляди лева са заделили от НДК и за наемането на конгресно-конферентна техника за в допълнение техническо застраховане на събитията. Нужни са дискусионна и преводаческа система. Ще се наемат спомагателен преводачески пулт и кабина за двама преводачи. Търсят се още централно устройство, микрофони, дискусионни пултове със светлинни знаци, слушалки и цялата нужна техника за звуково застраховане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР