Телец Душевните ви преживявания ще бъдат интензивни и ще ви подтикнат

...
Телец
Душевните ви преживявания ще бъдат интензивни и ще ви подтикнат
Коментари Харесай

Алена Знае! Нищо Не Може Да Подготви 5-Те Критични Зодии За Торнадото От Премеждия През Идната Седмица!



Телец
Душевните ви прекарвания ще бъдат интензивни и ще ви подбуден да обърнете взор към вътрешния си свят, вместо да се вторачвате в протичащите се на открито събития. Дори да не сте в най-хубавото разположение на духа, може да се възползвате от интервала, в случай че се вгледате по-дълбоко в себе си и чуете какво се пробва да ви каже сърцето. Не страдайте, в случай че установите, че някое ваше предпочитание не се е сбъднало.

Близнаци
Изясняването на значими взаимоотношения ще притегля вниманието на доста от вас. Може да е връзката с половинката ви, само че не е изключено да става дума и за настоятелен взаимоотношения, които имат значимо значение за кариерата ви и за бъдещото ви професионално развиване. Независимо дали вие сте основатели на диалозите, на дневен ред ще излязат въпроси, които до този миг не сте се осмелили да повдигнете.

Рак
В началото на интервала бихте могли умерено да обявите какво желаете да постигнете и сполучливо да отстоявате позицията си. Умението ви да поддържате връзка и да водите договаряния ще бъде причина за позитивния процес на събитията. В случай че би трябвало да се отбраните, не си мълчете. Ще имате задоволително физическа сила, тъй че не мързелувайте, а я използвайте за нещо положително.

Лъв
Едва ли някой или нещо може да ви спре да извършите това, което сте си наумили. Ще имате възторг за работа, ще преследвате задачите, които сте си сложили, а и ще бъдете много изобретателни. Ще изпитвате мощно предпочитание да се изявите и да блеснете пред останалите – в случай че притежавате нужните качества и полагате задоволително труд, няма причина желанието ви да не се реализира. Не е подходящо да оставяте днешната работа за на следващия ден.

Дева
За вас идната седмица ще е изпълнена с страсти. Здравият разсъдък, с който по този начин се гордеете, ще отстъпи пред мощните усеща, а учтивостта, която е ваша отличителна линия, може да бъде изместена от откровеност, с която ще изненадате и близките, и себе си. Ако сте се стремили да поддържате положителния звук в връзките си, в този момент мъчно ще се въздържите да не споделите какво мислите.

Везни
Очакват ви приятни и спокойни 7 дни. Ще са такива най-много поради вашата положителна настройка към протичащото се и поради благоразположението ви към близките. Периодът е превъзходен за любовни срещи и сантиментални изненади, тъй че в случай че сте обвързани, ще имате хубави моменти в компанията на половинката си. Ако пък сте открити за нови любовни случки, нищо чудно да омаете някого.

Скорпион
Преживяванията ви ще зависят най-много от това защо ще решите да изразходвате силите си. Ако употребявате силата си, с цел да поддържате непременно статуквото в основала се към този момент обстановка, която не ви носи положително, нищо чудно да изпуснете шанса си да извършите позитивна смяна. Ако обаче заложите на новото и особеното, ще постигнете прогрес.

Стрелец
Ще ви е от изгода, в случай че забавите малко темпото, в случай че наблюдавате протичащото се във външния свят и анализирате душевните си прекарвания. Тези наблюдения ще ви оказват помощ да си извършите равносметка и да разберете какво сте постигнали и какво – не. В момента въобще не е целесъобразно да се захващате с няколко неща по едно и също време, да поемате доста задължения или да се разкъсвате сред персоналния и професионалния си живот.

Козирог
В началото на идната седмица е допустимо да се чувствате напрегнати и някои хора да ви нервират. Не всички измежду вас ще го демонстрират, само че елементарно ще излизате от равновесие. Дори да се опитате да скриете това от близките, най-близките ще схванат, а и себе си не бихте могли да излъжете. Ако през идващите дни ви е мъчно да си обясните нещо, липсва ви изясненост за посоката или събитията в някаква област от живота ви претърпят неочакван поврат, по-добре не търсете разумно пояснение.

Водолей
Идната седмица ще стартира за вас умерено. В понеделник ще е по-добре да не храните кой знае какви упования и да намалите интензивността си. Вероятно няма да имате сила или пък всичко ще се случва по-бавно, в сравнение с ви се желае. Не се ядосвайте, в случай че това се случва, а използвайте деня за отмора или за неща, които не изискват огромни старания. Ако имате опция, разходете се или прекарайте известно време в уединение.

Риби
Предстои ви кондензиран с доста страсти интервал, в който ще би трябвало да се разделите с част от предишното. Това може да е нещо съответно, да вземем за пример връзка или длъжностен ангажимент, само че е допустимо и да става въпрос за ваши очаквания, упования и планове. Дори да не ви е прелестно, че това се случва, всичко ще е за положително. Ако в живота ви има човек, който се възползва от вас, или страдате от несподелена обич, в този момент е моментът да помогнете малко на ориста и да се освободите от всичко, което ви затормозява.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР