Назначиха нов шеф на Агенция Пътна инфраструктура. Досегашното ръководство на

...
Назначиха нов шеф на Агенция Пътна инфраструктура. Досегашното ръководство на
Коментари Харесай

Назначиха новото ръководство на АПИ, ето кой влиза в него

Назначиха нов началник на Агенция " Пътна инфраструктура ". Досегашното управление на Агенция " Пътна инфраструктура " е освободено поради заплащане на задатъци за строително-монтажни работи за обекти, които нямат планова подготвеност и позволение за градеж към 26.05.2021 година, оповестиха от Министерството на районното развиване и благоустройството.
Апостол Минчев е назначен за ръководител на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура ". Той е строителен инженер по транспортно строителство със степен магистър.
 Старото управление на АПИ е освободено Старото управление на АПИ е освободено
" Трудният и незнаен път е предизвикването, което те кара да преодоляваш безпътицата. Благодаря на моите спътници по пътищата на...
Има дълготраен опит в проектирането и строителството на пътища. Ръководил е екип при правене на планове за пътни обекти и уреди. Бил е шеф на Областно пътно ръководство Шумен.
За член на Управителния съвет на организацията е назначен Веселин Пейков. Той е строителен инженер в направление създаване на писти и автомагистрали с опит по специалността и в други страни.
Инж. Пейков има опит в ръководството на огромни транспортни планове, ръководство и планиране на летища, планиране и създаване на пътни настилки.
За член на УС на АПИ е избран и Ивайло Денчев, който също е инженер по пътно строителство. Досега е бил шеф на Областно пътно ръководство Плевен, като преди този момент е бил и на други позиции в него. Работил е и в частния бранш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР