Назначеният от Румен Радев за министър на културата Велислав Минеков

...
Назначеният от Румен Радев за министър на културата Велислав Минеков
Коментари Харесай

Мрежата за пърформанса на Минеков: Вече имаме нов куриер на „Имаш поща“

Назначеният от Румен Радев за министър на културата Велислав Минеков отиде до централата на ГЕРБ, с цел да връчи писмо по отношение на процедурата по освобождение на двата етажа, където се обитава партията. Представители на ГЕРБ чакаха Минеков да се качи, само че той заставам пред асансьора и не посмя да се срещни с тях. Това провокира и редица мнения в обществената мрежа. Във Facebook се появиха и редица подигравателни картинки към министъра на Радев, оприличавайки го на пощальон от „ Имаш поща “. Само преди дни Минеков се закани, че в петък отива и изнася ГЕРБ от офиса им, за който има документи, че те употребяват напълно законно, само че културният министър на Радев по този начин и не събра сили да се качи и персонално да връчи писмото.

Вижте и част от тях:

Соня Колтуклиева:

Велислав Минеков и Светослав Трайков са мутри.

Мутри, вън!

Дребният във всяко отношение Румен Радев вероятно изпада в възторг от вендетата на неговите службаши Бойко Рашков и Велислав Минеков против Бойко Борисов, ГЕРБ, “Труд”… Това не са даже политически борби. Това са отмъстителните удари на един обиден на женска чест брачен партньор и някогашен шеф - поради инспекцията на КПКОНПИ на двата трудови контракта на Десислава Генчева-Радева от Военновъздушни сили …Така се стартира.

Добре, Радев може и да удовлетвори възприятието си за отплата. Но ще остане в историята като извършител на Конституцията и полит-интригант.

Ръкопляскайте му, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България, ИБНИ… той вас съсипа… Слави, а теб ще те довърши, партийката ти, имам поради.






Явор Дачков:

Ниска топка е този цирк

Георг Георгиев:

Когато искаш да си министър, само че в действителност си



Петьо П. Блъсков

В момента, еманацията на злобата и бездарието виси самичък на стълбите пред входа на НДК и чака някой от ГЕРБ да слезе, с цел да му връчи “молба” да изоставен изцяло законно населяваните си офиси.

Искане, за следващ път облечено в стопроцентови неистини и безобразно тъпчене на законите.

Заради акциите си против “Труд” и ГЕРБ щял да бъде пратен дипломат в Германия.

Това е “промяната”.



Александър Ненков :

Трябва да си извънредно ниска топка, да се опитаваш да изгониш най-голямата опозиционна партия от офиса и, не тъй като имаш каквото и да е било съображение, а го правиш просто тъй като имаш власт и за назидание…Или пък по-лошо…за развлечение

Малина Едрева:

Не мога да допускам, че в правова страна, член на Европейския съюз, един инцидентно озовал се в министерски кабинет човек прави опити да разчиства персонални сметки. На бланка на Министерството на културата, вместо правни учредения и причини се пишат измислици, откровени неистини и агитация. Още с учредяването си през 2006 г Политическа партия ГЕРБ наема пространства за централата си в административната постройка на НДК. Това се случва преди партията да се е явявала и печелила каквито и да било избори. Възмутена съм, че човек подложен на длъжността министър не е в положение да разбере съществени концепции като правда и либералност. Законът за политическите партии важи както за ГЕРБ, по този начин и за останалите партии в България. С неговите текстове се преценяват всички институции, партии и жители. Демокрацията се крепи на върховенството на закона и равните благоприятни условия жителите да бъдат политически показани, който не схваща това няма място в българските институции и политиката въобще.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР