Назначеният от Москва ръководител на анексирания Севастопол Михаил Развожаев съобщи,

...
Назначеният от Москва ръководител на анексирания Севастопол Михаил Развожаев съобщи,
Коментари Харесай

Пак затвориха за движение Кримския мост

Назначеният от Москва началник на анексирания Севастопол Михаил Развожаев заяви, че в града е оповестена въздушна паника. Това заяви съветската редакция на Би Би Си.

Местните телеграмни канали разгласяват видеоклипове, на които се чува сирена.

Междувременно е блокирано придвижването на моторни превозни средства по Кримския мост, който свързва анексирания Крим с Русия, заяви формалният канал с информация за обстановката в региона на моста.

" Намиращите се на моста и в зоната за инспекция молим да запазят успокоение и да следват напътствията на чиновниците по транспортна сигурност ", се споделя в известието.

За аргументите за въздушната паника в Севастопол и блокирането на придвижването по Кримския мост не се оповестява, само че през последните седмици и двата региона неведнъж са били подлагани на въздушни удари от ВСУ.

През последните дни Севастопол е една от главните цели на украинската войска.

Севастопол. В града се намира и един от съветските командни центрове за войната на Москва против Украйна. Оттам се доставят съветските окупационни сили в южната част на Украйна и се контролират ракетните офанзиви.

От Службата за специфични интервенции на Украйна оповестяват и за другия си удар от 13 септември, когато цел им беше пристанището в Севастопол и по-точно корабостроителницата. Именно тогава се появиха информации за нанесени съществени вреди по десантния транспортен съд " Минск ". Според известието на украинците от през днешния ден безвъзвратните загуби на руснаците тогава са съставлявали 62 души.

Москва неведнъж е твърдяла, че САЩ и техните съдружници от НАТО дейно участват в спора, като са доставяли оръжия на Украйна, както и разследваща информация и помощ при планирането на офанзиви против съветски уреди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР