Бившата порноактриса Стефани Клифорд, позната повече с псевдонима си Сторми

...
Бившата порноактриса Стефани Клифорд, позната повече с псевдонима си Сторми
Коментари Харесай

Сторми Даниелс разказа какви ги е вършил Тръмп в леглото с нея: След това бях като разглобена

Бившата порноактриса Стефани Клифорд, позната повече с псевдонима си Сторми Даниелс от филмите за възрастни, призна пред съда, че се е чувствала като „ разглобена “ след половите си прекарвания с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Именно Даниелс е главен очевидец по делото за рушвет против някогашния американски президент. В показанията си тя изясни, че Тръмп не е упражнявал вербално или физическо принуждение по отношение на нея, само че е обичал „ да господства “ във взаимоотношенията им.

Според обвиняването юристите на Тръмп са платили 130 000 $ на Даниелс, с цел да пази в загадка аферата си с Тръмп преди президентските избори през 2016 година

На въпрос на прокурор Сюзън Хофингер дали двамата са правили секс, Даниелс отговори позитивно.

Свалих си облеклата и обувките. После и сутиена. Направихме го в мисионерска поза, разкри в правосъдната зала Даниелс.

След това тя добави, че е разкрила пред най-близките си хора, че има връзка с Тръмп.

„ Казах на доста малко хора, че подкрепям полова връзка с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, тъй като изпитвах позор, че не я прекратих в точния момент “, уточни някогашната актриса.

Даниелс описа в детайли, че Тръмп не ѝ е дал пари или телефона си „ или нещо сходно “, до момента в който той не я е помолил да резервира поверителността на срещата или е изразил угриженост за брачната половинка му Мелания Тръмп, оповестява CNN.

Даниелс сподели, че се е срещнала с Тръмп на шампионат по голф през 2006 година, когато е била на 27 години. Магнатът ѝ декларирал, че тя би трябвало „ да бъде умната “, тъй като режисира и играе във филми за възрастни. По-късно телохранителят му Кийт Шилър я попитал дали би желала да излезе на вечеря с Тръмп. Първоначално Даниелс отказала, само че в последна сметка се срещнала с Тръмп в хотелската му стая след консултация с нейния пиар.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР