Назначена е експертиза на телефона на Алексей Петров, съобщи пред

...
Назначена е експертиза на телефона на Алексей Петров, съобщи пред
Коментари Харесай

Разследващите отварят телефона на Алексей Петров

Назначена е експертиза на телефона на Алексей Петров, заяви пред медии градския прокурор на София Илиана Кирилова.„ След какъв брой време ще стане - не мога да ви кажа. При едно " отваряне " на телефона може да се добавят някои петна, само че имахме усложнение при намирането на движимости лица ", съобщи Кирилова.

Тези телефони ни дават информация. Такива движимости лица мъчно се намират, добави градският прокурор. " Жената, която бе простреляна при убийството на предприемача Алексей Петров, е дала задоволително данни за описанието на причинителя и за неговото държание по време на стрелбата ". Това сподели през октомври в ефира на основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.На въпрос къде е причинителят той съобщи, че догатките са доста – допустимо е да е у нас, само че е допустимо и да е напуснал България.

Алексей Петров беше погубен на 16 август по обяд, до момента в който се разхожда на Витоша. Фаталните патрони са два – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и дамата, с която Петров е бил в планината.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР