НАЙДЖЪЛ Фараж получи частна охрана от Министерството на вътрешните работи,

...
НАЙДЖЪЛ Фараж получи частна охрана от Министерството на вътрешните работи,
Коментари Харесай

Найджъл Фараж предложи допълнителна частна охрана от Министерството на вътрешните работи, след като беше замерян с млечен шейк и предмети при атаки на кампанията

НАЙДЖЪЛ Фараж получи частна защита от Министерството на вътрешните работи, откакто беше нападнат два пъти за една седмица от протестиращи. 

60-годишният водач беше замерян с отпадък от строителна площадка в Барнзли, до момента в който участваше в акция с открит военен рейс през вчерашния ден.

Миналата седмица той беше залят с бананов млечен шейк, до момента в който беше се среща с гласоподаватели в Клактън он Сий, където се кандидатира за локален народен представител. 

Вътрешното министерство може да провежда частна защита посредством Operation Bridger, която нормално се занимава с сигурността на депутатите, в случай че претендент е изправен пред нараснала опасност по време на предизборната акция. 

Кадри от през вчерашния ден демонстрираха, че Фараж се пробва да се скрие, с цел да се скрие, защото наподобява, че по него са били хвърляни предмети.

Политикът сподели, че ченгетата са го предизвестили да не прави обиколка в Барнсли през вчерашния ден сутринта - което по тази причина е бил в рейс.

Говорейки с The Sun след случая, той сподели, че в този момент тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР