Найджъл Фараж беше разкритикуван, че насажда ислямофобия и омраза. Това

...
Найджъл Фараж беше разкритикуван, че насажда ислямофобия и омраза. Това
Коментари Харесай

Найджъл Фараж беше обвинен за насаждане на ислямофобия и омраза

Найджъл Фараж беше неодобрен, че насажда ислямофобия и ненавист. Това се случи след първото предизборно изявление на Фараж, заяви „ Гардиън “.

Почетният ръководител на партията „ Реформаторски блок в Обединеното кралство “ си навлече остри рецензии, откакто съобщи, че Риши Сунак е позволил в страната „ повече хора, които ще се борят с английските полезности “, в сравнение с който и да е английски водач преди него.

„ В тази страна има от ден на ден младежи, които не са последователи на английските полезности, които в действителност ненавиждат огромна част от това, за което се борим “, сподели някогашният водач на Ukip.

На въпроса дали приказва за мюсюлманите, Фараж отговори: „ Говоря.... И се опасявам, че съгласно последните изследвания 46 % от английските мюсюлмани поддържат Хамас - поддържат терористична организация, която е неразрешена в тази страна “.

Plaid Cymru и Momentum, групата на лейбъристите за всеобща акция, дефинираха мненията му като образец за „ откровена ислямофобия “.

„ На Найджъл Фараж не трябва да се разрешава да разпръсква ислямофобия и ненавист от телевизионните ни екрани. Той е екстремист, на който беше разрешено да разяжда политиката ни прекомерно дълго “, съобщи Рюн ап Йорверт, водач на Plaid Cymru.

Заместник-лидерът на либералдемократите Дейзи Купър, член на Народното събрание, съобщи: „ Това е замърсен опит за делене на нашите общности в обезверен опит за привличане на вниманието. Не е изненадващо, че Найджъл Фараж е изгубил 7 пъти от изборните урни “.

Зара Мохамед, общоприет секретар на Мюсюлманския съвет на Англия, съобщи, че Фараж прави това, което умее най-добре, изразявайки „ извънредно ислямофобска, расистка и изпълнена с ненавист дезинформационна изразителност “.

В същото изявление Фараж съобщи, че към момента има „ още една огромна карта за изиграване “ и удостовери, че възнамерява да се кандидатира за народен представител в бъдеще, макар че се усеща „ извънредно отчаян “ от решението на Сунак да свика предварителни избори на 4 юли.

Той даде да се разбере, че Реформаторската партия ще концентрира акцията си върху устрема си да понижи имиграцията.

Фараж продължи да съпоставя какъв брой по-интегрирани в английското общество са хората, пристигнали от Западна Индия, в сравнение с мюсюлманите, като съобщи, че първата група в доста случаи има „ обща история, обща просвета и обща вяра “ с британците.

Източник от лейбъристите съобщи, че консерваторите и Реформаторската партия са „ двете страни на една и съща счупена монета, които ускоряват реториката, без да оферират действителни решения “.

Фараж се кандидатира от Партията за самостоятелност на Обединеното кралство (Ukip) на пет предходни парламентарни избори и на два частични вота. Последната му акция беше в изборния регион Южен Танет през 2015 година, където събра повече от 16 000 гласа, напомня БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР