Наясно сме, че на 18 май има матура и не

...
Наясно сме, че на 18 май има матура и не
Коментари Харесай

Превозвачите ще съобразят протеста си на 18 май с началния час на матурата

Наясно сме, че на 18 май има матура и не можем като виновен отрасъл да си позволим да нарушим бъдещето на хиляди деца. Ще се съобразим с началния час на матурата и ще създадем всичко належащо децата да се явят на изпита. Това сподели пред Българска национална телевизия изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев.

Той акцентира, че близо три месеца превозвачите не срещат схващане по нито една тематика, а постоянно са били диалогични. " За да има разговор, би трябвало да има две страни. В момента ние се движим по два прилежащи коловоза и не виждам къде напред във времето можем да пресечем ползите си ", съобщи Арабаджиев.

По думите му и през вчерашния ден в транспортна комисия в Народно събрание са чули същите неща, които ги чуват от месеци и не виждат секване на гледните точки.

" Най-тежките разлики са с министър Събев, макар че огромна част от настояванията ни не са ориентирани към транспортното министерство. Той по-скоро се изявява като министър на различен отрасъл и чухме, че поради различен бранш, който имало бизнес, не може да се анулира настояването ни за биодобавката. Един министър на превоза да пази различен отрасъл, за нас е извънредно разочароващо ", сподели изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР