Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията Whisky, Rum &

...
Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията Whisky, Rum &
Коментари Харесай

Whisky, Rum & Wine test 2019 с вълнуващ старт

Най-значимото събитие, сплотяващо спирит и вино промишлеността Whisky, Rum & Wine test 2019 през днешния ден даде своето пето начало за 5-ти път в зала „ София “ на хотел Marinela.
В формалната част на събитието присътващите посетители, публицисти и фенове на най-хубавите спиртни питиета бяха приветствани от уредникът на събитието – Петър Керемедчиев, както и от Н. Пр. посланика на Ирландия в България господин Майкъл Форбс и Н. Пр. зам.– посланика на Съединени американски щати в България Джъстин Фридман.
Петър Керемедчиев показа, че големият интерес към събитието го подтиква да надгражда непрестанно този план и през тази година с екипа си са подготвили над 45 бара с близо 500 редки селекции на най-отбраните и първокласни марки в категориите – уиски, ром, ликьори и виновност. След това той даде думата на господин Майкъл Форбс, който срещна присъстващите с впечатляваща фактология, обвързвана с Ирландското уиски и наличието му в България, като не пропусна да показва ужасно възприятие за комизъм и разгласи спиртната напитка, създавана в родината му, като най-хубава измежду останалите. Зам.-посланикът на Съединени американски щати Джъстин Фридман показа, че американското уиски е доста търсено в България през последните няколко години и е маркиран рекорден експорт, което е трансформирало страната ни в постоянен пазар за Съединени американски щати.

Във финалната част на формалното разкриване господин Керемедчиев прикани присъстващите да се насладят на благосъстоянието от питиета и да употребяват рационално и с мярка .
Стартират и майсторските и дегустационните класове, показани от влиятелни бранд посланици, притежатели на марките и специалисти, които в границите на 60 минути ще срещат участниците с историята, производството, марките, промишлеността и културата на консумация.

Утре, във втория ден на Фестивала – събота 30.03 от 14:00 до 22:30 часа, на фона на особено селектирана музика ще се състои презентация на голяма гама от драми – посетителите могат да дегустират свободно в зала Вино, а ВИП талонът, предлаган на касата на мястото на събитието ще даде опция за дегустация на извънредно остарели и редки уискита.
Location: Hotel Marinella Sofia, 100 James Boucher Blvd. halls Sofia I, II, III and foyer; 16 Master classes – Kyoto, Madara, Elena halls Dates - 29 March and 30 March 2019 First day: 29.03.2019; 15:30 - 23:00 Second day: 30.03.2019; 14:00 - 22:00
Повече информация на: http://whiskyrumwine.com/за-събитието
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР