Най-влиятелната фракция на сектор Г - Анималс, нападна жестоко Димитър

...
Най-влиятелната фракция на сектор Г - Анималс, нападна жестоко Димитър
Коментари Харесай

Животните от сектор Г нападнаха жестоко Бербатов

Най-влиятелната секта на бранш " Г " - " Анималс ", атакува грубо Димитър Бербатов. " Животните " са гневни, че нападателят може да продължи кариерата си в Берое, а не в припознатия от тях за същински червен отбор на ЦСКА-София.

Публикуваме без редакция, мненията са непотребни. И припомняме, че Бербо в никакъв случай не е взимал позиция по отношение на разделянето при " армейците ", макар че няколко пъти тренира с фенския ЦСКА 1948. Приятно четене:

" Всички помните по какъв начин преди време Любо Пенев разтрогна настоящия си контракт, с цел да се върне в ЦСКА. Помните и по какъв начин огромния Марто Петров се завърна вкъщи в края на кариерата си, отдавайки нужното почитание към светинята, проправила пътя му към огромния футбол. Ицо е легенда и няма потребност въобще да приказваме за него в елементи - мъжът се познава по дадената дума и дейностите.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, само че истината е някъде там. Скрита сред чехъла, Златната обувка и едно изгубено почитание.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки самичък избира - или с нас, или срещу нас. А който се е изправил отсреща ни не е запазвал положителни мемоари. Историята не лъже и е изключително жестока към предатели и неблагодарници ".

Така че, Димитре, изборът е напълно твой и ти явно си го направил.

Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай деликатно и се наслаждения на всяка една секунда от мача. Ние ще го създадем без подозрение тъй като обичаме изцяло гратис тима, с помощта на който в Европа схванаха, че съществуваш.

Желаем ти триумф и се надяваме да " оправиш футбола ни ". Ако Елена ти разреши, несъмнено ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР