Най-вероятно юристът Петър Илиев ще бъде предложен от Има такъв

...
Най-вероятно юристът Петър Илиев ще бъде предложен от Има такъв
Коментари Харесай

Неофициално: Ето кой е кандидатът за премиер на партията на Слави

Най-вероятно юристът Петър Илиев ще бъде препоръчан от „ ИТН “ за министър-председател, оповестяват източници от партията на Слави Трифонов.

В 17 ч. през днешния ден той ще отиде да получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев . Срокът за осъществяването му е седем дни. Неофициална информация за номинацията му има от няколко дни, само че от " ИТН " отхвърлят да разгласят името му.
 ИТН: Надяваме се приятелският огън от Демократична България да спре " ИТН ": Надяваме се приятелският огън от " Демократична България " да спре
Не одобряваме връчването на мандата за държавно управление през днешния ден от президента като прилепяне, сподели през днешния ден пред публицисти в Народното събрание Станислав...

Петър Илиев бе претендент за правосъден министър в първия проектокабинет на партията с претендент за министър председател Николай Василев.

Тогава водачът на партията Слави Трифонов го показа с думите: " На 43 година, приказва четири езика. Юрист, приключил магистратура в Софийски университет " Св. Климент Охридски " с цялостно отличие. Специализирал е " Английско комерсиално право " и " Право на Европейски Съюз " в Бъкингамския университет във Англия. Специализирал е и " Американско право " в Ню Йорк, Съединени американски щати. Преподавател по " Конституционно право " в СУ. Доктор по право и създател на редица изявления на юридическа тематика. Лауреат на оценката Адвокат на годината. "

Очаквайте детайлности!

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР