Най-вероятно убийството на бизнесмена Николай Драгополов е било поръчково и

...
Най-вероятно убийството на бизнесмена Николай Драгополов е било поръчково и
Коментари Харесай

Експерт с нова ужасяваща версия за убийството на Николай Драгополов в София

Най-вероятно убийството на предприемача Николай Драгополов е било поръчково и след извършено много деликатно наблюдаване, съобщи в ефира на NOVA някогашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов.
"Всички детайли водят към осъществяване на поръчка и бих споделил, че това е извършено много деликатно като наблюдаване. Не е еднократно следено мястото, проучено е и къде е най-удобно да се осъществено закононарушението ", счита той.
"Самата подготовка зависи от маршрута и държанието на набелязания човек. Около 3-4 дни е наблюдаван най-вероятно индивидът. Мястото е подбрано добре, тъй като е оживено и има задоволително доста направления за отдръпване ", изясни Йорданов.
По думите му очевидците не са доста, тъй като въпреки всичко колите са преминаващи и не всеки е видял нещо.
"По всяка възможност е имал и съизвършител, който е следил непосредствено жертвата при излизането й от автокъщата. Той може да е оказал помощ и при отдръпването ", допусна Йорданов.
"Възможно е да е поръчка от чужбина. Това е много скъпо нещо. Нашите осъществявания на убийства са много шумни, а тук виждаме едно прецизно осъществяване, както във връзка с организацията, по този начин и във връзка с самата пукотевица - няма потърпевши ", изясни специалистът.
Той призна, че не знае какъв брой коства една такава поръчка, само че едно време цените са варирали сред 50 000 и 300 000 лв..
"За страдание, в тази ситуация един от очевидците е дете, което е доста неприятно в отношение на психическото положение на детето. Това потвърждава каква е прочувствената същина на подобен вид нарушители. Той просто приема поръчката, извършва я и си взима парите ", сподели Йорданов.
"Това си е един поминък. Не бих се наел да направя психически профил на един поръчков палач, само че това са безскрупулни хора, които умеят да не влагат непотребни усеща ", сподели той.
"Поръчителят е по-лош човек от причинителя, тъй като той е с ясното схващане защо заплаща - за гибел ", безапелационен е Йорданов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР