Най-вероятно ще се направи опит да се реставрира четворната коалиция,

...
Най-вероятно ще се направи опит да се реставрира четворната коалиция,
Коментари Харесай

Ганев: Възможно е да не получим никакви пари от Плана за възстановяване, особено ако има избори

" Най-вероятно ще се направи опит да се реставрира четворната коалиция, само че по доста по-процедурен метод - да се набележат набор от цели с не доста дълъг небосвод на деяние и стъпки, с цел да се реализиран те ". Това позволи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS депутатът от Демократична България Георги Ганев, който е от непартийната квота.

Ако мандатът бъде връчен на Демократична България, за министрите той сподели: „ Най-вероятно ще се търсят хора, които не са с блестящо политическо оперение ". В случай, че мандатът е при Българска социалистическа партия: " Може би ще се търси някакво посланичество с ярки политически фигури ".

Ганев не споделя позицията, че би трябвало да се възобновят договарянията с Газпром. Не прави оценка като неточност и експулсирането на 70-те съветски дипломати. На въпрос не го ли тормози, че сътрудниците им са на друго мнение по тези две въпроса, визирайки Българска социалистическа партия, депутатът уточни: " Притеснява ме, несъмнено, само че би трябвало да се чуе мнението на тези сътрудници и да се вземе решение, което може да бъде да следвано от всички”.

„ Каквото и да се случи, в България някой ще приказва за подмолни, подшушени неща. Българите не могат да го повярват”, безапелационен е Ганев.

Според него България ще би трябвало да се оправя без съветски газ. Ще е мъчно да се намерят доставки, само че е допустимо.

Депутатът изясни още, че в последните месеци следи процеси, които до края на годината ще доведат до понижаване на инфлацията.

„ Инфлацията в този момент 16,86% - ще става по-ниска към края на годината. Основният дезинфлационен развой, който виждаме е, че към този момент съвсем година паричната маса нараства по-бавно от цените в България”.

" Напълно допустимо е да не получим никакви средства от Плана за възобновяване и резистентност, изключително в случай че отидем на избори ", добави Ганев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР