Най-вероятно ще бъде подведен под отговорност. Доколкото знаем от медиите,

...
Най-вероятно ще бъде подведен под отговорност. Доколкото знаем от медиите,
Коментари Харесай

Проф. Радулов: При нас няма продажба на наркотици, тогава откъде всички се дрогират?

" Най-вероятно ще бъде измамен под отговорност. Доколкото знаем от медиите, той непринудено е отишъл и е разкрил какво знае. Говорил е и за Асен Василев. Това, че са изтекли протоколите, не знам дали е добре, но е хубаво, че хората ги виждат. От друга страна когато изтича информация, може да докара до нежелателен поврат. На част от сглобката животът им стана доста печален, тъй като единственият, който не е забъркан с нарушители от там, е Лена ", заяви експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов в студиото на " Денят ON AIR ".

Той разяснява и обиските в офиси на депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

" Няма по какъв начин да не се нажежи обстановката. Когато в цяла Европа полицейските органи и службите се борят с трафика и разпространението на опиати, у нас не е по този начин. Това няма по какъв начин да не докара до подозрение в службите и какво се случва. Това е битка на две огромни групи. Кокаинът си влиза в България доста умерено. Всички тези хора, за които чуваме, директно работят с управлението на тези структури ", допълни Радулов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Експертът по национална сигурност разяснява и дали сътрудниците от сглобката са знаели за фотосите и показанията на Живко Коцев. Убеден е, че няма по какъв начин това да остане прикрито. 

" Едната част от сглобката има отношение. Имаме един министър на вътрешните работи, преди този момент е бил началник на ГДБОП. Откакто той е министър и отпреди това е заловен към 1,097 кг кокаин, като се има поради, че прилежаща Турция досега е декларирала 19 тона. В Европа за една година се залавят към 300 тона. А в България е берекет. При нас няма продажба на опиати. Интересно тогава от кое място по този начин се дрогират всички, които катастрофират. Пазарът на кокаин е пренаситен, търгува се и се закриля. На Бойко Рашков му идват на посетители контрабандисти ", разяснява гостът. 

Според Радулов доста стойностни фрагменти напущат Министерство на вътрешните работи, тъй като им пречат да работят.

" Сигурно всички ще кажат, че Министерство на вътрешните работи е пробито и изгнило, само че там има доста почтени хора, които са потиснати и не им дават дума да кажат. Стойностни хора си отиват непрестанно от Министерство на вътрешните работи, тъй като им пречат да работят. Цялата система живее сама за себе си, не дава дума да се каже за каквито и да е преустройства и това Министерство на вътрешните работи работи все по-малко за хората. Работи за контрабандисти ", акцентира специалистът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР