Най-вероятно 7-годишното момченце, което бе намерено в безпомощно състояние в

...
Най-вероятно 7-годишното момченце, което бе намерено в безпомощно състояние в
Коментари Харесай

Падане от колело остава водеща версия за инцидента със 7-годишното момченце от Бузовград

Най-вероятно 7-годишното момченце, което бе открито в безпомощно положение в понеделник към 17 часа в региона на кравеферма в казанлъшкото село Бузовград от инцидентен минувач, настина е паднало неприятно от колело и получило пострадванията си. Такава е към този момент водещата версия на следствието на случая, което продължава. Другата беше, че може да му е бил нанесен побой.

Самото дете се възвръща в Университетската болница на Стара Загора, откакто по неотложност беше оперирано. То споделя, че е паднало, до момента в който карало колелото си и че никой не му е нанасял побой. Съдебният доктор, който го прегледа през вчерашния ден, също е удостоверил, че контузията му може да е получена при събитията, за които споделя детето, написа 24 часа.

По случай бе арестуван за 24 часа и животновъд на 37 години от фермата по съмнение, че може да е причинител на побой над момченцето.

Той обаче е издържал сполучливо тест на полиграф - детектор на лъжата, който е удостоверил, че арестуваният няма нищо общо с случая.

Мярката за неотклонение на мъжа не е удължавана и той най-вероятно към този момент е на независимост.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР