Най-възрастният депутат в 49-отот Народно събрание Вежди Рашидов удари първия

...
Най-възрастният депутат в 49-отот Народно събрание Вежди Рашидов удари първия
Коментари Харесай

Вежди Рашидов удари първия звънец на парламента и призова депутатите за смирение НА ЖИВО

Най-възрастният народен представител в 49-отот Народно заседание Вежди Рашидов удари първия звънец на новия парламент. В словото си той още веднъж прикани политиците за примирение и да работят за най-важното – добруването на българския народ.
Прочетете още
„ Дълбоко имах вяра,че разсъдъкът е нужен, с цел да се оттласнем от дъното. Народът живее с липса за сигурност и  късмет за единство за нещо по-добро. Отново се срещаме с омразата, глупави мантри за предишното,  отказвайки да се гледаме в актуалното и да мислим за бъдещето.

Срещнах се с доста хора по времена на акцията - разнообразни по темперамент, по отзиви и позиции, по специалности, само че идентични в бедността. При тях страхът от оцеляване е максимален. Хора душевно чисто, забравени от полиците и господ, желаят обикновени неща – рейс до селото, да си купят медикаментите, по-високи  пенсии, тематики за оцеляването им ”, сподели Вежди Рашидов. Той описа една от срещите си като претендент за народен представител от Пловдив област в село Цар Калоян. Той сподели, че при него е отишъл възрастен човек, който е желал само да се оправя пътя до гробищата, който всеки ден изминава, където да показа самотата си.

„ Събуждайки се с отричане всяка заран, в случай че за това станахте политици  -  не си губете времето. Нито е пътят, нито това е политика. Хората не желаят това, а желаят устойчиво държавно управление, което да подсигурява спокойствието на всички, да върне вярата и усмивките, а не да ненавиждате за сметка на хората.

Моля ви в името на единствения приоритет пред всички нас – да наведем глава и да приемем обстоятелството, че огромната политика е низ от взаимни отстъпки, в името на българския народ и неговото бъдеще ”, сподели Рашидов.





 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР