Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по

...
Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по
Коментари Харесай

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2022

Най-вълнуващото и предстоящо музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио , тази година ще се организира на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив .

Водещи на 20-та гала по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов. На сцената ще забележим някой от най- обичаните и заслужили актьори на българската музикална сцена. Ще станат ясни и спечелилите в 10-те категории, които се избират напълно посредством слушателски избор! Гласуването продължава до 9-ти юни на публични уебсайт на БГ Радио – .

На сцената ще забележим Михаил Белчев, който ще получи единствената премия, определяна от екип на БГ Радио , а точно БГ Вдъхновение на името на „ Ана Мария Тонкова “. Тази премия е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската.

Традиционно БГ Радио показва най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио феновете ще видят за първи път онлайн бъдещите шлагери за 2022г.!
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР