Най-важното е тези хора да свършат работа. Дайте им шанс,

...
Най-важното е тези хора да свършат работа. Дайте им шанс,
Коментари Харесай

Депутат от ИТН: Да дадем шанс на министрите, нещо му стана на Христо Иванов |

Най-важното е тези хора да свършат работа. Дайте им късмет, прикани депутатът от ИТН Станислав Балабанов по Българска национална телевизия за препоръчаните от Има Такъв Народ министри. 

Ще търсим най-балансирания вид за справяне с COVID-кризата, в случай че има четвърта вълна, разяснява Балабанов. 

Човекът, който най-вече желаеше да чуе стратегиите ни, състава на държавното управление, през вчерашния ден не присъстваше на срещата. Не знаем за какво персоналната позиция на Христо Иванов се промени, нещо му стана, съобщи Балабанов. Голяма част от народните представители бяха сюрпризирани от неговата в пленарна зала, твърди Балабанов. Зад обществената хубост на тримата министри се крият грозни обстоятелства, по тази причина тези хора нямат място в нашия кабинет. Това не е офанзива към президента Румен Радев , сподели Балабанов. 

Разговаряме с Българска социалистическа партия, с " Изправи се. БГ! Ние идваме ", с Демократична България - доста от стратегиите се припокриват, изясни той. По думите му ИТН са открити в дейностите си. 

Който се опасява от мечки, не върви в гората, съобщи Балабанов във връзка нуждата за всеки законопроект да се търсят плаващи болшинства в пленарна зала. Пазарлъци при нас в никакъв случай не е имало, безапелационен бе той.

Зад обществената хубост на тримата министри се крият грозни обстоятелства, по тази причина тези хора нямат място в нашия кабинет. Това не е офанзива към президента Румен Радев, сподели Балабанов. 

Слави Трифонов постоянно е твърдял, че силата е в истината. Барак Обама стана президент посредством фейсбук, разяснява Балабанов обстоятелството, че Трифонов поддържа връзка единствено посредством обществената мрежа с обществото. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР