Най-важното е, че тази декларация обединява националните приоритети и най-важните

...
Най-важното е, че тази декларация обединява националните приоритети и най-важните
Коментари Харесай

Депутат от ПП намери за странно изказване на Борисов: Явно има нещо, което не знаем


Най-важното е, че тази декларация сплотява националните цели и най-важните задания, които стоят пред нас като политици. Нашата вяра е, че с партиите, които поддържат тази декларация в петък, ще можем да разясняваме имената за състав на Министерски съвет. Това съобщи в ефиран на Nova News националният представител от " " (ПП) Деница Симеонова.

Тя прикани политическите сили в Народното събрание да поддържат оферти от Политическа партия документ, защото в него са заложени националните цели на страната.

Нека всеки да носи отговорността пред своите гласоподаватели. Там са промените в правосъдната система, детската болница, парите от Плана за възобновяване и резистентност, тъй че е значимо по какъв начин ще се гласоподава тази декларация, изясни Симеонова.

Апелира също по този начин някогашните сътрудници в лицето на Българска социалистическа партия да кажат за какво няма да поддържат декларацията на Политическа партия, в случай че имат такова желание, в случай че в документа има залегнали редица обществени помощи и решения.

На въпрос дали от Политическа партия биха взели присъединяване в диалозите за третия мандат, Симеонова означи, че на този стадий по-важното е фокусът да остане върху договарянията за втория.

Още в самото начало на 48-ото Народно заседание имаше изказване на водача на ГЕРБ господин Борисов, който сподели, че третият мандат можело да се случи... Не ми беше ясно за какво се приказва за трети мандат, преди да е връчен първият... може да има нещо, което не знаем, разяснява в умозаключение тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР